Αθηναϊκά ΜΜΕ: «Σενάρια ένωσης ΑΕΚ-Θρασύβουλου, Άρη-Επανομής»!

Εδώ και μερικούς μήνες εμφανίστηκαν σενάρια περί ΑΦΜ, ένωσης του Άρη με την Αναγέννηση Επανομής, σενάρια που ανέδειξαν αθηναϊκά ΜΜΕ, αλλά είχαν διαψευστεί κατηγορηματικά από την διοίκηση των κίτρινων…

Τα σενάρια αυτά επανήλθαν και μάλιστα σε έντονο ύφος τις τελευταίες μέρες, την ώρα που οι εξελίξεις την κίτρινη ΠΑΕ είναι ραγδαίες. Το αν είναι υπαρκτό, εφικτό, ρεαλιστικό ή όχι, το αν αποτελεί λύση ή ταφόπλακα για τον σύλλογο θα το δείξουν οι επόμενες εξελίξεις.

Σε κάθε περίπτωση ο κόσμος του Άρη πρέπει να γνωρίζει την αλήθεια. Για να έχει κρίση και γνώμη είναι απαραίτητο να γνωρίζει τι ακριβώς γίνεται. Μπροστά και πίσω από τη βιτρίνα…

Αναλυτικά το τελευταίο άρθρο από το soccerplus, το οποίο είναι καλά ενημερωμένο σε θέματα Σούπερ λίγκας και ΕΠΟ:

“Ο Στράτος Γιδόπουλος μίλησε πρόσφατα για “συγχώνευση” της ΑΕΚ με την Καλλιθέα μέσω της αγοράς του ΑΦΜ αλλά αυτό που κυκλοφορεί ως σενάριο στην ποδοσφαιρικής πιάτσα είναι πως η Ένωση “ψάχνεται” στο να αγοράσει το ΑΦΜ του Θρασύβουλου που βρίσκεται στη Φούτμπολ Λιγκ!

Το σενάριο αυτό θέλει την ΑΕΚ, αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις οφειλές της, να πέφτει στην Δ’ Εθνική ώστε να μπει σε διαδικασία εκκαθάρισης και ταυτόχρονα να αγοράσει το ΑΦΜ της ομάδας της Φυλής, ώστε να παίξει για ένα χρόνο στην B’ Εθνική (μετονομαζόμενη σε ΑΕΚ με όλα τα χαρακτηριστικά της ομάδας) και να ανέβει στην Σούπερ Λίγκα απαλλαγμένη από χρέη.

Τα χρέη που έχει ο Θρασύβουλος είναι κατά πολύ μικρότερα από αυτά της ΑΕΚ, άρα η αγορά του ΑΦΜ μπορείο να κριθεί συμφέρουσα.

Το ίδιο σενάριο ακούγεται και για τον Άρη, που επίσης αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και που αν δεν μπορέσει να αντεπεξέλθει λέγεται πως υπάρχουν σκέψεις αγοράς του ΑΦΜ της Επανομής που αγωνίζεται στη Φούτμπολ Λιγκ.

Το σχέδιο είναι το ίδιο με αυτό που κυκλοφορεί για την ΑΕΚ και τον Θρασύβουλο. Δηλαδή η απαλλαγή από τα χρέη και η επαναφορά σε ένα χρόνο στην Σούπερ Λίγκα”.

 

To Top