Υπόθεση-Φατί: Από “χρυσή επένδυση” έγινε… “αυτογκόλ” χιλιάδων ευρώ!

Η Αζαξιό ανακοίνωσε τη συμφωνία μαζί του, ο Ρικάρντο Φατί λειτουργεί ως ποδοσφαιριστής της γαλλικής ομάδας, φωτογραφίζεται δίπλα στο έμβλημά της και ο Άρης μετράει μια θηλιά εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, αλλά και μια χαμένη επενδυτική ευκαιρία, που θα της απέφερε σημαντικά κέρδη.

Ο Σενεγαλέζος μέσος του Άρη βρίσκεται ήδη στη Γαλλία, όπου υποβλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις. Ο ίδιος μπορεί να είχε σπεύσει προ ημερών να διευκρινίσει μέσω twitter ότι δεν έχει υπογράψει ακόμα στην Αζαξιό, μετά την ανακοίνωση μέσα από το επίσημο σάιτ της ωστόσο ήδη λειτουργεί ως ποδοσφαιριστής της.

Είναι χαρακτηριστικό ότι φωτογραφήθηκε δίπλα στο έμβλημα της γαλλικής ομάδας, στην οποία θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Αζαξιό, τονίζοντας ότι «είναι πολύ χαρούμενος που συμφώνησε με την ομάδα της Κορσικής και που επιστρέφει στη Ligue 1, κάτι που αποτελεί πρόκληση ώστε να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο».

Την ίδια ώρα, ο Άρης πρέπει να καταθέσει μέχρι τις 25 Ιουνίου το υπόμνημα για την εκδίκαση της προσφυγής. Ο Φατί διεκδικεί 320.000 ευρώ από τη φετινή χρονιά και συνολικά ένα ποσό που ξεπερνάει τις 800.000 ευρώ.

Και εδώ είναι ακόμη ένα παράδειγμα… αυτοκαταστροφής. Ο Σενεγαλέζος αποκτήθηκε χάρη πράγματι στην οξυδέρκεια των ανθρώπων του Άρη (κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό) αντί ενός… δολαρίου (!) από τη Ρόμα, του έγινε τριετές συμβόλαιο και αποτελούσε μια ποδοσφαιρική και επενδυτική «μετοχή» ικανή για φέρει σημαντικά κέρδη στο γήπεδο, αλλά και στα ταμεία της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι εκπρόσωποι του, ο Φατί δεν θα έκανε προσφυγή εάν έπαιρνε ένα ποσό που δεν θα ξεπερνούσε τις 80.000 ευρώ! Ο Άρης με τα χρήματα αυτά θα απέφευγε την προσφυγή, θα γλίτωνε μια τόσο σφιχτή… οικονομική θηλιά, αλλά θα είχε και την ευκαιρία να έχει σημαντικά κέρδη εφόσον τον έδινε με μεταγραφή!

Τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε…Ένα “αυτογκόλ” χιλιάδων ευρώ εις βάρος του Άρη.

 

To Top