Συνεχίζεται η δημοσκόπηση: «Τι περιμένετε από τον Πρόμπιερζ;»

Ο Άρης βιώνει… «μέρες Πρόμπιερζ» και περιμένει τα… έργα του! Η κίτρινη ΠΑΕ βρήκε στο πρόσωπο του Μίχαλ Πρόμπιερζ τον διάδοχο του Σάκη Τσιώλη. Το PRESSARIS έδωσε τον λόγο στους φιλάθλους της ομάδας, θέτοντας στη δημοσκόπηση που ξεκίνησε, ένα σαφές ερώτημα: «Τι περιμένετε, κυρίως, από το νέο προπονητή του Άρη;»  

Η αγωνιστική κρίση οδήγησε σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με προφανή στόχο να βελτιωθούν άμεσα οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα των «κίτρινων». Εκτός, όμως, από το «νέο αέρα» που θα φέρει με την άφιξή του ο καινούργιος προπονητής, ο Πολωνός Μίχαλ Πρόμπιερζ, είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσει να διορθώσει όσα δεν λειτούργησαν σωστά επί Τσιώλη.

Σ’ αυτή την κατεύθυνση κινείται και η νέα δημοσκόπηση που ξεκίνησε στο PRESSARIS, με θέμα: «Τι περιμένετε, κυρίως, από το νέο προπονητή του Άρη;»

Οι επισκέπτες του δικτυακού μας τόπου μπορούν να καταθέσουν την άποψή τους και να ψηφίσουν (στο ειδικό πεδίο της δημοσκόπησης, χαμηλά στη δεξιά στήλη της αρχικής σελίδας), έχοντας να επιλέξουν μεταξύ των εξής πέντε πιθανών απαντήσεων:

– Να επιβάλει πειθαρχία στα αποδυτήρια.


– Να έχει διαφορετικό και ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο.


– Να αλλάξει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.


– Να έχει περισσότερη τύχη από τον προκάτοχό του.


– Να είναι πιο δίκαιος στις επιλογές παικτών και τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Ήδη, η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου (84%) ζητάει να υπάρξουν δυο στοιχεία: Να επιβάλει πειθαρχία στα αποδυτήρια και 
να έχει διαφορετικό και ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο. 

Από αυτό το 84%, το 51% ζητάει από τον Πολωνό να εφαρμόσει ένα διαφορετικό και ξεκάθαρο πλάνο…

Πείτε μας την άποψή σας, για όσα επιθυμείτε να δείτε από τον νέο προπονητή του Άρη! Περιμένουμε τη δική σας συμμετοχή…

To Top