Συνεχίζεται η συγκέντρωση φαρμάκων από τον Super 3

Η προσπάθεια που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα από τον Super 3, για τη συγκέντρωση φαρμάκων που αποστέλλονται στους Γιατρούς του Κόσμου, συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. 

Όπως σημειώνουν στο σάιτ τους οι οργανωμένοι οπαδοί γι αυτήν την εξαιρετικής ευαισθησίας πρωτοβουλία: «Στο παιχνίδι της Κυριακής (23/10) και με τη μαζική προσέλευση κόσμου στο Κλεάνθης Βικελίδης, είναι μια ευκαιρία για όλους μας να βοηθήσουμε και να προσφέρουμε ό,τι μπορεί ο καθένας.

Η πρώτη παρτίδα, άλλωστε, ήδη παραδόθηκε στο παράρτημα της Οργάνωσης στη Θεσσαλονίκη, καθώς η ανταπόκριση του κόσμου ήταν σημαντική.

Να θυμίσουμε ότι, λόγω της ραγδαίας αύξησης ζήτησης, ακόμα και της πλέον στοιχειώδους, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στα πολυϊατρεία των Γιατρών του Κόσμου, από ασθενείς κυρίως άπορους, η Οργάνωση απευθύνει έκκληση σε όλους μας για τη διάθεση απλών, πλην αναγκαίων φαρμάκων.

Ο SUPER 3 αποφάσισε να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, καθώς δικαίωμα στην περίθαλψη, ακόμα και στην πιο απλή, έχουν όλοι. 
Η συγκέντρωση των φαρμάκων και όλων των απαραίτητων βοηθημάτων πραγματοποιείται στα γραφεία του ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ SUPER 3 και στο SUPER 3 SHOP».

 
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

To Top