Ο Κόκε πανηγύρισε την «τεσσάρα» στο Μπερναμπέου

Την αγάπη του για την Ρεάλ Μαδρίτης δεν την έκρυψε ποτέ, κάτοικος Μαδρίτης είναι εδώ και μερικές εβδομάδες, ως ποδοσφαιριστής της Ράγιο Βαγιεκάνο, οπότε αυτήν την ευκαιρία δεν την έχανε με τίποτα, ο Σέρχιο Κόκε…

Ο Ισπανός επιθετικός που έγραψε την πιο χρυσή σελίδα της ποδοσφαιρικής του καριέρας στη Μαδρίτη και στο «Βιθέντε Καλντερόν», φορώντας τη φανέλα του Άρη στην… επική νίκη με 2-3 επί της Ατλέτικο (πετυχαίνοντας μάλιστα δυο γκολ), βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», παρακολουθώντας τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης-Λιόν 4-0 για το Τσάμπιονς λιγκ.

Ο Κόκε φορώντας ένα κατακίτρινο μπουφάν απόλαυσε όμορφο ποδόσφαιρο, είδε γκολ και πανηγύρισε τη σημαντική νίκη της αγαπημένης του ομάδας στην Ισπανία.

koke real2Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Κόκε είχε πάει για πρώτη φορά στο «Μπερναμπέου» όταν ήταν περίπου 15 χρονών, σ’ έναν ευρωπαϊκό αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν και μάλιστα είχε ξεκινήσει με πούλμαν από τη Μάλαγα!
Σε παλαιότερη συνέντευξή του έχει δηλώσει ότι τον σκύλο του τον είχε βγάλει… Ρονάλντο επειδή… “είναι άσπρος (δηλ. σαν τη φανέλα της Ρεάλ), είναι χοντρός και είναι φαινόμενο”, παραπέμποντας φυσικά στον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή-σταρ! 

Η φωτογραφία που δημοσιεύει το PRESSARIS είναι πριν από τη σέντρα του αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης-Λιόν (4-0), εκεί όπου οι Μαδριλένοι έκαναν… πάρτι στον αγωνιστικό χώρο.

To Top