Συνεχίζεται η συνεργασία ΠΑΕ και Κοινωνίας – Ο ουσιαστικός και συμβολικός ρόλος του Δεσύπρη

Από την πρώτη στιγμή που η οικογένεια του Άρη αποφάσισε να βαδίσει ενωτικά και συσπειρωτικά για να βγάλει το «κάρο από την λάσπη», εξαιτίας των μεγάλων και συσσωρευμένων λαθών που προκάλεσαν το οικονομικό χάος των τελευταίων χρόνων, τονίστηκε η ανάγκη της συνεργασίας και της αλληλοβοήθειας. Σε όλα τα επίπεδα.

Στο πλαίσιο αυτής της φιλοσοφίας ξεκίνησαν μια σειρά από ενέργειες, όπως ο ραδιομαραθώνιος, κοινές εμφανίσεις και συνεντεύξεις, αλλά και η εκδήλωση της Τετάρτης στο «Mistral».

Στο ίδιο πλαίσιο κινείται και η παρουσία του Τάσου Δεσύπρη τις τελευταίες μέρες, όπως και σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να έχει ευρύτερη συνεργασία σε κάποια θέματα που αφορούν την κιτρινόμαυρη εταιρία.

Η συμμετοχή αυτή έχει τον ουσιαστικό ρόλο της άμεσης βοήθειας σε θέματα που τα γνωρίζει, όπως π.χ. είναι ο οικονομικός σχεδιασμός (εκεί όπου πραγματικά υπάρχουν μεγάλα προβλήματα), αλλά και τον συμβολικό ρόλο, δηλαδή της έμπρακτης συνεργασίας ΠΑΕ και Κοινωνίας.

Την ώρα που ο σύλλογος προσπαθεί να κλείσει δεκάδες τρύπες, εξαιτίας των κακών χειρισμών και της εσωστρέφειας των τελευταίων χρόνων, δεν περισσεύει κανείς από κανένα πόστο.

Η συμμετοχή του Δεσύπρη δεν έχει κανένα επίσημο ή θεσμικό ρόλο, αφού δεν είναι δυνατόν μέλος του δ.σ. της ΚΜΑ να είναι και στην ΠΑΕ. Άλλωστε, όπως ξεκαθάρισε και ο ίδιος δεν έχει σκοπό να παραιτηθεί από το δ.σ. του φορέα και να μεταπηδήσει στην ΠΑΕ.

Παράλληλα, πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα οριστούν οι δυο εκπρόσωποι της ΚΜΑ στην ΠΑΕ, με πιο πιθανούς τους Γιάννη Ψηφίδη και ο Κώστα Τικπασάνογλου. Ο στόχος είναι από την ερχόμενη βδομάδα να υπάρξει διοίκηση Πρωτοδικείου.

To Top