ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συνεχίζεται το μεταγραφικό “σκανάρισμα”, στο μικροσκόπιο στόπερ και αριστερός μεσοεπιθετικός

Συνεχίζεται το μεταγραφικό “σκανάρισμα” από τους ανθρώπους του Άρη, στο μικροσκόπιο στόπερ και αριστερός μεσοεπιθετικός, όλα όμως κρέμονται από την “κλωστή” της εξέλιξης της υπόθεσης Ντουρμισάι και του ban.

Όπως έχουμε σημειώσει και σε άλλα ρεπορτάζ ο Άρης έχει στραμμένα τα βλέμματά του σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, με τον Άκη Μάντζιο να έχει ήδη φτιάξει μια λίστα με τους παίκτες που χρειάζεται η ομάδα και να τους έχει δώσει στον Θόδωρο Καρυπίδη. Ενδιαφέρον υπάρχει στην αγορά της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Β’ Ισπανίας, αλλά και στην Ολλανδία, καθώς από αυτά τα πρωταθλήματα μπορεί να προκύψουν “λαβράκια”.

Πάντα ψηλά στην κιτρινόμαυρη λίστα υπάρχει η αγορά της Λατινικής Αμερικής, εκεί όπου ο Άρης έχει διασυνδέσεις με ανθρώπους που δραστηριοποιούνται σε αυτήν, ενώ μην ξεχνάμε και την ελληνική αγορά με παίκτες από τον Αστέρα Τρίπολης να έχουν την τιμητική τους, όπως είναι ο Ντάνι Σοάρεθ και Λουίς Φερνάντεθ.

Σύμφωνα με πληροφορίες κι ενώ συνεχίζεται το “σκανάρισμα” ο Άρης έχει στο “μικροσκόπιο” έναν στόπερ και έναν αριστερό μεσοεπιθετικός, με δεδομένο πλέον από χθες ότι ο Ντάτκοβιτς είναι παρελθόν, ενώ αναζητείται και η ενίσχυση στην αριστερή πτέρυγα, μια και όλα παραμένουν ανοιχτά για την παραμονή του Σάντε Σίλβα.

Βέβαια, όλα αυτά την ώρα που οι άνθρωποι του Άρη περιμένουν με… κομμένη την ανάσα την απόφαση στην υπόθεση του Ντουρμισάι για το αν θα επιτραπεί να προχωρήσουν σε μεταγραφές ή όχι.

To Top