Συστράτευση για το καλό του Άρη! Νίκη με Πανιώνιο!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνάντηση του προέδρου της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη με τον τεχνικό της ομάδας, Βαγγέλη Αλεξανδρή. Οι δύο πλευρές μίλησαν εφ’ όλης της ύλης, συζήτησαν εκτενώς για τις δηλώσεις του δεύτερου πριν το παιχνίδι με την Ντόνετσκ, δόθηκαν εξηγήσεις και επειδή πάνω από όλα προέχει το καλό του Άρη, όλοι στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με τον Πανιώνιο!

Μετά το τέλος της προπόνησης οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έδωσε εξηγήσεις για τις δηλώσεις που έκανε στο πλαίσιο της media day του αγώνα με τη Ντόνετσκ το πρωί της Κυριακής, άκουσε τον Γιάννη Δαμιανίδη και τις ενστάσεις που είχε σε συγκεκριμένα ζητήματα και έλυσαν την όποια παρεξήγηση είχε δημιουργηθεί.

Ουδέποτε τέθηκε θέμα απομάκρυνσης του Αλεξανδρή από την τεχνική ηγεσία. Το PRESSARIS, συνεπές στο ρεπορτάζ, δεν ανέφερε ποτέ ότι υπήρχε θέμα Αλεξανδρή, γιατί ποτέ δεν υπήρξε. Ο Γιάννης Δαμιανίδης ενοχλήθηκε από συγκεκριμένες δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός του Άρη, όμως, δεν υπήρξε ποτέ θέμα λύσης της συνεργασίας.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν πως ο Άρης είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις και πρέπει να υπάρξει συστράτευση όλων σε μια δύσκολη περίοδο για την ομάδα. Η αρχή πρέπει να γίνει το Σάββατο κόντρα στον Πανιώνιο, έναν αγώνα που πρέπει να κερδίσει ο Άρης πάση θυσία για να μπορέσει να έχει βλέψεις για την πρώτη εξάδα στο τέλος της κανονικής διάρκειας.

To Top