Τους ανοίγει την όρεξη ο 3ος… γύρος

Την Ξάνθη υποδέχεται την Κυριακή στη Σουρωτή (13.00) η Κ-17, στο πλαίσιο της αγωνιστικής που ανοίγει την αυλαία για τον τρίτο γύρο του Πρωταθλήματος Υποδομής. Ο Άρης, που την περασμένη αγωνιστική επικράτησε με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα με σκόρερ τους Κιβρακίδη και Ιγνατίδη, έπειτα από δύο γύρους και 14 αγωνιστικές, συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, συγκατοικώντας στην κορυφή με τον ΠΑΟΚ.

Το συγκρότημα του Τάσου Θέου έχοντας κερδίσει εις διπλούν και με το ίδιο ακριβώς σκορ (1-0) την ακριτική ομάδα στους δύο προηγούμενους γύρους, στη Σουρωτή στις 2 Οκτωβρίου χάρη στο τέρμα του Ζήση και στην Ξάνθη στις 20 Νοεμβρίου με γκολ του Μπιμπισίδη, βρίσκεται πλέον στους 23 βαθμούς σε 10 ματς, ενώ εκκρεμούν ακόμα οι αγώνες με Δόξα Δράμας (για τη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου γύρου) και ΠΑΟΚ (για την έκτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου). 

Ενόψει του παιχνιδιού κόντρα στους Ακρίτες, οι “κίτρινοι” δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, καθώς και ο Αλταλίκης επέστρεψε σήμερα σε ρυθμούς προπονήσεων.

Διαιτητής της κυριακάτικης αναμέτρησης, η οποία θα διεξαχθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις “Λώλας”, θα είναι ο Χαράλαμπος Αναστασίου από την Ένωση Μακεδονίας, ενώ βοηθοί του οι Γκόγκου και Γκέντζος από τον ίδιο σύνδεσμο.

To Top