«Σφίγγα» ο Κάναντι για τη Νυρεμβέργη

Ο Αυστριακός κόουτς του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι και ο τεχνικός διευθυντής της Νυρεμβέργης δεν επιβεβαίωσαν, αλλά και ούτε διέψευσαν, το «φλερτ» που φαίνεται πως υπάρχει.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Στο προσκήνιο έχουν φέρει (και) οι Γερμανοί το «φλερτ» της Νυρεμβέργης με τον Νταμίρ Κάναντι, αν και καμία πλευρά δεν επιβεβαιώνει κάτι. Ο Αυστριακός τεχνικός μίλησε στο Transfermarkt και απλά σχολίασε πως η Γερμανία αποτελεί ένα «όνειρο» για εκείνον.

«Αν ισχύει, είμαι ευχαριστημένος που με σκέφτονται στη Νυρεμβέργη. Εχω πρόβλημα με το να εκφράζομαι δημοσίως για ομάδες, την ώρα που έχω συμβόλαιο με άλλο σύλλογο. Εχει να κάνει με θέμα αφοσίωσης. Παρόλα αυτά, η Γερμανία και η Μπουντεσλίγκα είναι  ένα μεγάλο όνειρο για μένα και αν το όνομά του αναφέρεται συνεχώς, δείχνει πως εκτιμάται η δουλειά μου», σχολίασε.

«Σφίγγα» ήταν και ο Ρόμπερτ Παλικούκα, ο νέος τεχνικός διευθυντής της Νυρεμβέργης, που ρωτήθηκε σχετικά από την «Franken Fernsehen». «Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις προπονητών και η θέση του τεχνικού είναι πολύ σημαντική για μία ομάδα. Ξεκίνησα πριν από 14 ημέρες και έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε. Θα παρθούν σύντομα αποφάσεις», ανέφερε.

Πάντως για την… ιστορία, μετά διέψευσε περιπτώσεις παικτών που έχουν «ακουστεί» για την ομάδα.

To Top