ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξανά ατομικό ο Βέλεθ, εκτός λόγω ίωσης ο Ματίγια

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και σήμερα ο Φραν Βέλεθ λόγω της θλάσης στους προσαγωγούς, ενώ εκτός τέθηκε σήμερα και ο Χαβιέ Ματίγια λόγω ίωσης.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης: «Μετά το τετραήμερο ρεπό (Μ. Παρασκευή-Δευτέρα του Πάσχα), επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με την Ξάνθη στο Κλεάνθης Βικελίδης (05/05, 19:00), στο πλαίσιο της 30ής Αγωνιστικής (τελευταίας) του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Ο Φραν Βέλεθ (θλάση στους προσαγωγούς) ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Χαβιέ Ματίγια, από την πλευρά του, δεν συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα, λόγω ίωσης.

Θα θυμίσουμε ότι στον αγώνα με τη θρακική ομάδα η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Ντάνιελ Λάρσον και Γιώργου Βαλεριάνου (αμφότεροι συμπλήρωσαν από τέσσερις κίτρινες κάρτες).

Αύριο, Τετάρτη, ανήμερα της Πρωτομαγιάς, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)».

To Top