Σφίγγει τα δόντια για τη δική του μάχη ο Σηφάκης

Τη δική του μάχη δίνει ο Μιχάλης Σηφάκης. Ο διεθνής πορτιέρο του Άρη σφίγγει τα δόντια και ετοιμάζεται να ξεπεράσει ακόμη ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, προκειμένου να είναι πανέτοιμος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των κίτρινων.

 

Ο Κρητικός τερματοφύλακας απουσίαζε από την προπόνηση της Τρίτης μια και είχε ενοχλήσεις στο πόδι του. Όχι μόνο προτιμήθηκε να ξεκουραστεί και να υποβληθεί σε θεραπεία, με αποτέλεσμα να απουσιάσει -όπως είναι φυσικό- από το φιλικό με την Καλαμαριά, αλλά παράλληλα να ξεκινήσει ακόμη έναν αγώνα δρόμου, ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημά του στο γόνατο, το συντομότερο δυνατό και με μεγάλη αποτελεσματικότητα.

 

O Σηφάκης θα μεταβεί σήμερα Τετάρτη στο ειδικό κέντρο αποκατάστασης στην Αθήνα, στο οποίο είχε βρεθεί και το καλοκαίρι, υπεύθυνος του οποίου είναι ο Λευτέρης Παυλίδης, προκειμένου να αντιμετωπίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ενοχλήσεις στο γόνατό του (είχε μαζέψει υγρό πριν από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο).

 

Το πρόβλημα του βασικού τερματοφύλακα της Εθνικής μας είναι από πέρσι, όταν τέλειωσε πρόωρα το πρωτάθλημα και αφού σε πολλά παιχνίδια έβαλε πάνω από το προσωπικό του συμφέρον το καλό της ομάδας, έχοντας αγωνιστεί με πόνους και ενέσεις… Το καλοκαίρι  ο βασικός στόχος ήταν να ξεπεράσει το πρόβλημα με θεραπείες, ώστε να αποφύγει το… νυστέρι και την εγχείρηση γεγονός που θα τον άφησε περίπου οκτώ μήνες εκτός δράσης!

 

Με αυτά τα δεδομένα, ο 27χρονος τερματοφύλακας του Άρη συνεχίσει τον δικό του αγώνα, σε μια χρονιά, την οποία και ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει κομβικής σημασίας για τον ίδιο (Άρης και Εθνική στο Euro 2012) αλλά και για τους στόχους του με την κιτρινόμαυρη ομάδα…


To Top