“Σφίγγει τη θηλιά” στον λαιμό του Άρη ο Σηφάκη! Δεν “πέφτει” κάτω από 750.000!

Χοντρό πρόβλημα παρουσιάζεται στον Αρη, στην προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι του για διακανονισμούς με τους παίκτες που έχουν τελεσίδικες αποφάσεις στα χέρια τους.

Όπως αναφέρει το συνδρομητικό κανάλι: “Το σημαντικότερο έχει να κάνει με τον Μιχάλη Σηφάκη, ο οποίος παρά τις όποιες συζητήσεις έγιναν με το εκπρόσωπό του για συμφωνία στις δόσεις, υπάρχει «κόλλημα» με τα χρήματα που διεκδικεί.

Στον Κρητικό τερματοφύλακα επιδικάστηκαν 988 χιλιάδες ευρώ και δεν δέχεται να συμβιβαστεί παρά μόνο με ένα ποσό που αγγίζει τις 750 χιλιάδες. Παρά τις συζητήσεις και τις πολύωρες διαπραγματεύσεις, λύση δεν βρέθηκε και πλέον οι άνθρωποι του Αρη, ευελπιστούν σε μια νέα συνάντηση τις επόμενες ημέρες, καθώς είναι βέβαιο πως στο παραπάνω νούμερο, αδυνατούν να ανταποκριθούν.

Αντιθέτως, σε πολύ καλό κλίμα έγιναν οι κουβέντες με Κουλουχέρη και Λαζαρίδη. Ο πρώτος εξέπληξε τους ιθύνοντες των κιτρίνων, δεχόμενος να «κουρέψει» ακόμη και τα δεδουλευμένα του(!), ενώ ο δεύτερος σχεδόν αμέσως συμφώνησε σε ότι του προτάθηκε. Αλλωστε ο Λαζαρίδης, είναι ο μοναδικός πρώην ποδοσφαιριστής του Αρη που δεν έχει στραφεί δικαστικά κατά της ομάδας.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπογραφούν οι σχετικές συμφωνίες, ενώ μελετάται τι μπορεί να γίνει με την περίπτωση του Σηφάκη”.

 

To Top