Σφαιρόπουλος: “Δίκαια νικητής ο Άρης”

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Άρη ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Ο προπονητής των κυανέρυθρων τόνισε αρχικά «Συγχαρητήρια στον Άρη και τον κόουτς για τη δίκαια νίκη. Ξεκινήσαμε άσχημα και νωθρά το παιχνίδι κυρίως αμυντικά. Δεχτήκαμε 24 πόντους. Όταν θες να κερδίσεις εκτός έδρας ντέρμπι δε μπορεί να αφήσεις αντίπαλο διψήφια διαφορά από πρώτη περίοδο. Στη δεύτερη δεχτήκαμε μόνο εννιά πόντους, δείξαμε καλό πρόσωπο, το ημίχρονο ήταν στον πόντο. Ήταν το καλύτερο διάστημα μας».

Συνέχισε λέγοντας πως «στην τρίτη περίοδο δεχτήκαμε 21 πόντους. Στην τέταρτη με άμυνα, παίξαμε πιο συγκεντρωμένα, είχαμε μεγαλύτερη διάθεση και προσπάθεια. Το πήγαμε στο 63-60 και ήταν κρίσιμο το χαμένο τρίποντο του Γιάνκοβιτς. Ο Άρης έκανε σερί 4-0 ο χρόνος στένεψε, κάναμε απέλπιδα προσπάθεια, ο Άρης είχε την εμπειρία και κέρδισε δίκαια. Πρέπει να αλλάξουμε κάποιο πράγματα μέχρι το Σάββατο για παίξουμε στην έδρα μας όπως πρέπει και να κλείσουμε την σειρά».

Αναφερόμενος στην τακτική είπε: « Και τα δύο ματς είχαν πολύ τακτική. Είναι πολύ ωραία παιχνίδια να τα βλέπεις. Πολλά στοιχεία τακτικής κι ασφαλώς έχει μεγάλο ενδιαφέρον η έκβαση των αγώνων όπως διαβάζουν το παιχνίδι και οι δύο ομάδες».

To Top