Τσιάρας: “Δεν μετράνε τα λεφτά για καμιά ομάδα! Μάθημα για όλους η βραδιά του Γκάλη”

Εκ των κορυφαίων της νίκης του Άρη επί του Πανιωνίου ο Γιώργος Τσιάρας έδωσε πολλές μάχες στις δύο ρακέτες κόντρα στους ψηλούς των «κυανέρυθρων» και στις περισσότερες εξ αυτών βγήκε νικητής.

Ο έμπειρος φόργουορντ πραγματοποίησε μεστή εμφάνιση όμως θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους ενόψει του τρίτου αγώνα που ακολουθεί στη Νέα Σμύρνη. «Στην Αθήνα παίξαμε το πρώτο ημίχρονο τώρα παίξαμε το δεύτερο και «κατεβαίνουμε» για την παράταση τώρα» τόνισε αρχικά ο 30χρονος παίκτης και δήλωσε:

«Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι δεν μετράνε τα λεφτά καμία ομάδα δεν είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει και πρέπει να παλεύεις πάντα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μία ομάδα όταν είναι ομάδα με όλη την σημασία της λέξης μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Πιστεύω ότι και εμείς από την πλευρά μας μπορούμε να κάνουμε το ίδιο».

Ο Γιώργος Τσιάρας στάθηκε και στην δήλωση του Βαγγέλη Αγγέλου στην συνέντευξη τύπου για το φιλικό προς τιμήν του Νίκου Γκάλη και ότι έδωσε άλλη οντότητα στο σύλλογο:

Υπάρχουν αρκετά παιδιά στην ομάδα που έχουν προλάβει και έχουν παρακολουθήσει τον Νίκο Γκάλη υπάρχουν όμως και αρκετοί νεαροί που δεν τον έχουν δει και δεν ξέρουν ακριβώς τι είναι ο Άρης. Ήταν ένα πολύ μεγάλο μάθημα για όλους μας. Ο Άρης πάντα θα είναι μεγάλη ομάδα και οτιδήποτε γίνετε θα είναι για καλό».

Αναφορικά με το «ζντο» στο τέλος και το γεγονός ότι κράτησε μερικά λεπτά παραπάνω ο Τσιάρας αρκέστηκε στο: «Ήταν κάτι δικό μας. Κράτησε κάποια λεπτά παραπάνω αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω τι ειπώθηκε. Προσπαθούμε με τις πράξεις μας να δείξουμε ότι είμαστε ομάδα».

To Top