Σφαιρόπουλος: “Μας απείλησε ο Άρης”

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για τον Άρη μετά τη νίκη της ομάδας του.

Ο προπονητής του Πανιωνίου είπε αρχικά: «Ο Άρης όπως είχα πει πριν τον αγώνα είναι άξιος σεβασμού για τον τρόπο που παίζει. Έχει αλλάξει το προφίλ του και μετρούσε έξι νίκες στα τελευταία εννιά παιχνίδια του, έχοντας χάσει δύο στον πόντο. Εμείς ήμασταν ετοιμοπόλεμοι και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες που ήταν συγκεντρωμένοι. Ελέγχαμε το ματς συνεχώς είχαμε ξεσπάσματα αλλά ο Άρης που είναι οργανωμένος και επικίνδυνος έχοντας στόχο και πλάνο στο παιχνίδι του είχε διαστήματα που μείωνε και μας απειλούσε”.

Συνέχισε λέγοντας: “Το μεγαλύτερο λάθος που κάναμε ήταν όταν ξεφύγαμε με 17 πόντους διαφορά που νομίζαμε ότι τελείωσε το ματς. Δώσαμε εύκολα καλάθια στον Άρη που έγινε απειλητικός αλλά στο τέλος θεωρώ ότι αντιδράσαμε ψύχραιμα και πήραμε μία σημαντική νίκη. Συγχαρητήρια και στον κόσμο μας που για μία ακόμη φορά ήταν ο έκτος παίκτης μας και πάλι μέσα σε αθλητικά πλαίσια».

Ο Λάντον Μίλμπουρν με τη σειρά του δήλωσε: «Πετύχαμε μία πολύ καλή και σημαντική νίκη. Είχαμε δουλέψει πολύ όλη την εβδομάδα και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που θέλαμε», είπε ο Αμερικανός φόργουορντ.

To Top