ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σφραγίζει την πρόκριση ο Άρης με σοβαρότητα και πάθος κόντρα στην Γκόμελ (21:00 – PRESSARIS LIVE)

Σφραγίζει την πρόκριση ο Άρης με σοβαρότητα και πάθος κόντρα στην Γκόμελ (21:00 – PRESSARIS LIVE)!

Η κιτρινόμαυρη ομάδα δίνει σήμερα την ρεβάνς τυπικά… εκτός έδρας, αλλά στο “σπίτι” της, το Κλεάνθης Βικελίδης, κόντρα στους Λευκορώσους, έχοντας ως “προίκα” το εμφατικό 5-1, της περασμένης Πέμπτης και είναι έτοιμη να επικυρώσει το εισιτήριο της για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

To παιχνίδι στο οποίο είναι τυπικά γηπεδούχος η Γκόμελ, δεν θα έχει φιλάθλους εξαιτίας των κυρώσεων της UEFA. Ο Άρης μπορεί να παίζει στο γήπεδο του, μπορεί να έχει το πλεονέκτημα του 5-1 (σ.σ. δεν υπάρχει το μπόνους του εκτός έδρας γκολ), όμως ο Μπούργος έδωσε το σύνθημα για να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι με την απόλυτη προσήλωση και σοβαρότητα.

Ο προπονητής του Άρη δεν θα έχει σήμερα στη διάθεσή του, τον Ματέο Γκαρσία και τον Ζερβίνιο, ενώ δεν είναι στην αποστολή το τελευταίο μεταγραφικό “χτύπημα”, ο Μάνου Γκαρθία. Αντίθετα επέστρεψε στη διάθεσή του ο Εμπακατά.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους εξής: Κουέστα, Σιαμπάνης, Καρακασίδης, Ιτούρμπε, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Ντουκουρέ, Γκρέι, Νταμπό, Καμάτσο, Ντιόπ, Οντουμπάγιο, Λουίς Πάλμα, Πίρσμαν, Μαζικού, Εμπακατά, Μαρμαρίδης, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Παναγίδης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Άρης εφόσον προκριθεί και τυπικά θα αντιμετωπίσει την νικήτρια ομάδα από το ζευγάρι Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ζίρα, με τους Ισραηλινούς να έχουν σαφές προβάδισμα μετά την εκτός έδρας νίκης με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι.

* Οι διαιτητές του αυριανού αγώνα είναι οι Βέλγοι Nicolas Laforge (διαιτητής), Laurent Conotte – Ruben Wyns (βοηθοί διαιτητή) και Wesli De Cremer (4ος διαιτητής).

 

To Top