Σφυρίζουν αδιάφορα και μετά την αποχή…

Μετά από 24 ώρες από την αποχή των παικτών, που έγινε με σκοπό να πιεστούν πρόσωπα και καταστάσεις στο τμήμα μπάσκετ, η αντίδραση ήταν το απόλυτο μηδέν. Δεν συνέβη το παραμικρό. Μέτοχοι, διοικητικοί, εξωδιοικητικοί, ΣΑΡΙΣΑ δεν ευαισθητοποιούνται. Δυστυχώς, το 2012 μπαίνει με την αβεβαιότητα και την αδιαφορία στο… κόκκινο.

Οι παίκτες με την χθεσινή τους αποχή ουσιαστικά έκαναν έκκληση σε όλους τους αρειανούς παράγοντες να έρθουν κοντά στην ομάδα, να στηρίξουν και να δώσουν λύση. Πρωτίστως στους μετόχους, τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ που είναι μεγαλομέτοχος και τον Θανάση Τζεβελέκη, δευτερευόντως στη ΣΑΡΙΣΑ και σε άλλους εξωδιοικητικούς παράγοντες που εμπλέκονται αμέσως ή εμμέσως με το τμήμα μπάσκετ.

Έκκληση έκανε χθες και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης με τις δηλώσεις του αμέσως μετά την συνάντηση που είχε με τους παίκτες, ζητώντας να βάλουν όλοι πάνω από όλα και κυρίως πάνω από προσωπικές αντιπαραθέσεις τον Άρη.

Μια μέρα μετά, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση… Το 2012 μπαίνει με αβεβαιότητα, αδιαφορία και απαξίωση του τμήματος μπάσκετ από τους ίδιους ανθρώπους που έχουν στην “ιδιοκτησία” τους την ΚΑΕ. Το τμήμα που (και) φέτος παρά τα προβλήματα είναι προς το παρόν το μοναδικό που έχει προσφέρει… ικμάδα χαράς στον κόσμο…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top