Η Κ-17 στέλνει τις ευχές της!

Σε μια ξεχωριστή, εορταστική φωτογράφηση πρωταγωνίστησαν τα αστέρια της ομάδας Κ-17 του Άρη, που πόζαραν για λογαριασμό του arisfm.gr σε γνωστό εμπορικό κέντρο της περιοχής του αεροδρομίου, στέλνοντας τις ευχές τους για το 2012!

Παράλληλα, στην ιστοσελίδα του επίσημου ραδιοφωνικού σταθμού του Άρη μίλησε ο προπονητής της ομάδας Κ-17, Τάσος Θέλος, που εξέφρασε την ευχή να είναι η νέα χρονιά γεμάτη χαρά για όλο τον κόσμο και επιτυχίες για τους «κίτρινους»!

k17 eyxes2«Το 2011 κλείνει καλά για την Κ-17 καθώς οι τελευταίες νίκες μάς έχουν φέρει ψηλά στην βαθμολογία. Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι ακόμη καλύτερη, όχι μόνο για την δική μας ομάδα, αλλά για όλο τον ποδοσφαιρικό Άρη. Μπορεί να δουλεύουμε με στόχο να βγάλουμε ποδοσφαιριστές, αλλά θεωρώ επίσης πολύ σημαντικό να καταφέρουμε να φτάσουμε στο φάιναλ φορ και να διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις τον τίτλο του πρωταθλητή απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες» τόνισε ο Τάσος Θέος και συμπλήρωσε:

«Πάνω απ’ όλα, όμως, εύχομαι να έχουμε όλοι μας υγεία, ένα αγαθό που δεν εξαγοράζεται και να αντιμετωπίσουμε τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Για τον σύλλογό μας, εύχομαι το 2012 να φέρει επιτυχίες και τίτλους και να υπάρχει χαμόγελο και αισιοδοξία για την επόμενη μέρα».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top