Σχέδια επί χάρτου του Πολωνού και σκέψεις για… Γιάκομπ

Μπορεί την μια Κυριακή να ήταν εκτός αποστολής, αλλά δεν αποκλείεται αυτήν να δούμε τον Γιάκομπ στην ενδεκάδα. Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ ετοιμάζει αλλαγές στην επίθεση, «προκρίνει» την λύση του Τσέζαρεκ και έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του και την λύση Γιάκομπ.

Ο 39χρονος τεχνικός είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε συγκεκριμένες αλλαγές προσώπων. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη χθεσινή πρωινή προπόνηση, δοκίμασε στη κορυφή της επίθεση τους Τσέζαρεκ και Γιάκομπ.

Είναι αλήθεια ότι πρόκειται για ένα «δίδυμο» που δεν έχει αγωνιστεί ποτέ ξανά μαζί, αλλά είναι πιθανό να κατέβει κόντρα στον Παναθηναϊκό και το δούμε για πρώτη φορά να συνεργάζεται στο παιχνίδι της Κυριακής.

Σε κάθε περίπτωση η θέση στην ενδεκάδα των Καστίγιο και Σολτάνι, οι οποίοι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση και δεν έχουν δώσει τα προσδοκώμενα αγωνιστικά οφέλη, είναι πολύ δύσκολη…

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα αγωνιστικά πλάνα ο Ουμπίντες θα επιστρέψει από την τιμωρία του, παίρνοντας θέση στην αριστερή… πτέρυγα της ομάδας, ενώ ο Παπαστεριανός έχει προβάδισμα να πάρει την θέση του τραυματία Καζναφέρη στη δεξιά πλευρά της άμυνας.

Εκτός κι αν γίνει η… έκπληξη με τον Νέτο, οπότε ο Παπαστεριανός περάσει στα αμυντικά χαφ.

Διαφορετικά η δυάδα στα χαφ θα παραμείνει με τους Φατί και Τόχα (από τους αδύναμους… κρίκους στην Νέα Σμύρνη).

Οι υπόλοιπες θέσεις μοιάζουν… γνωστές. Ο Βελλίδης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, ο Μίσελ θα βρεθεί στα αριστερά της άμυνας , ενώ Ντίκο και Σανκαρέ θα είναι τα δύο στόπερ.

Η σημερινή προπόνηση θα δώσει, πάντως, την ευκαιρία στον Πολωνό να κάνει τις τελικές δοκιμές του, να εφαρμόσει κάποιες από τις σκέψεις του και να πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

To Top