Σχέδιο-έκτρωμα με playoffs και… διαίρεση βαθμών στην Super League 2

Παραλογισμός που προκαλεί μόνο απορίες, με απώλεια του πλεονεκτήματος για τους πρωτοπόρους και playoffs στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε (και πέτυχε να υπερψηφιστεί) σχέδιο-έκτρωμα για το νέο πρωτάθλημα που αρχίζει (;) στις 24 Σεπτεμβρίου.

Υπό τη βαριά σκιά της εισαγγελικής έρευνας για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού, η Super League 2 θα εφαρμόσει σύστημα playoffs που όμοιο του δεν υπάρχει σε καμία ποδοσφαιρική διοργάνωση παγκοσμίως.

Οι ομάδες μετά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θα χάνουν τους μισούς βαθμούς (!) και ο πρώτος θα ξεκινάει στους επόμενους δέκα αγώνες με ουσιαστικό μειονέκτημα έναντι του δεύτερου.

Το ίδιο θα συμβεί και για τον δεύτερο έναντι του τρίτου και ούτω καθεξής.

Ο παραλογισμός επιβεβαιώθηκε και με την επιμονή του προέδρου της Super League 2, Πέτρου Μαρτσούκου, να διεξαχθούν playoffs, παρότι την προηγούμενη σεζόν όλοι αρκέστηκαν στην κανονική διάρκεια. Μάλιστα ο κ.Μαρτσούκος δεν εκπροσωπεί ομάδα της κατηγορίας και εξελέγη πρόεδρος σε συνθήκες περίεργων συσχετισμών. Μάλιστα η διαδικασία της εκλογής του ερευνάται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

To Top