ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σύλληψη ποδοσφαιριστή για κοκαΐνη με θητεία στη Football League

Στη σύλληψη ενός 27χρονου ημεδαπού προχώρησαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στη Μύρινα της Λήμνου το μεσημέρι της Κυριακής (09/07).

Προηγήθηκε έλεγχος σε δέμα που είχε προσέλθει για να παραλάβει και στο οποίο βρέθηκαν μέσα σε σακούλα με ρύζι 52 συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους 52 γραμμαρίων. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο συλληφθείς είναι ποδοσφαιριστής με θητεία στη Football League.

Η σχετική ανακοίνωση:

Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη ένας 27χρονος ημεδαπός, μεσημβρινές ώρες χθες, στη Μύρινα ν. Λήμνου, από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. διενήργησαν έλεγχο σε δέμα το όποιο είχε προσέλθει να παραλάβει ο ανωτέρω ημεδαπός με Ι.Χ. όχημα από μεταφορική εταιρεία στη Μύρινα ν.Λήμνου. Εντός του δέματος βρέθηκαν μέσα σε σακούλα με ρύζι, πενήντα δύο (52) συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους πενήντα δύο γραμμαρίων και πενήντα δύο εκατοστών (52,52 gr).

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας, το ανωτέρω Ι.Χ. όχημα και μία συσκευή κινητού τηλεφώνου».

To Top