ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σύντομα συζήτηση με Καστρίτη για πιθανή ανανέωση! Ποια είναι τα δεδομένα!

Είναι κοινή ομολογία από όλους όσους περιστρέφονται στον μπασκετικό Άρη πως ο Γιάννης Καστρίτης έχει αφήσει ανάγλυφα τη σφραγίδα του.

Ο Ελληνας τεχνικός έχει παρουσίασε ένα πολύ ομοιογενές και μαχητικό σύνολο που δεν έχει ξεπεράσει τα 350.000 ευρώ. Ο Άρης έχει πετύχει σημαντικές νίκες παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρείται όλη τη σεζόν με προβλήματα και απουσίες όπως του Κέλι και του Χάνλαν. Οι διοικούντες ξεκάθαρα κάνουν αμυδρές σκέψεις νέας συνεργασίας, μιας και ο Έλληνας κόουτς είναι πολύ μεθοδικός και πειστικός στη δουλειά του.

Όλα αυτά βέβαια στη βάση της αμοιβαίας θέλησης και αν είναι δυνατόν στην παρούσα φάση να υπάρχει μια προ-συμφωνία.

Μάλιστα, το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια και το γεγονός ότι έχει κερδίσει όλους τους παίκτες, είναι μια ακόμη απόδειξη της ταύτισης.

Μέσα σε όλα τα υπόλοιπα θα πρέπει να υπογραμμιστεί και η πετυχημένη επιλογή των Αμερικανών, μιας και ο Κέλι με τον Χάνλαν είναι αναγεννημένοι, ο Κάουαν είναι παίκτης βαρόμετρο και Ουίλιαμς- Τζούστον-Λόκετ αποτελούν επιλογές value for money.

Για όλα τα παραπάνω λοιπόν ο Άρης θέλει σε πρώτη φάση να συζητήσει πιθανή ανανέωση με τον Γιάννη Καστρίτη, που είναι κατά κοινή ομολογία από τους καλύτερους νέους Έλληνες προπονητές…

 

 

To Top