Στο κόλπο για Ντιμπάλα η Ίντερ

Η Ίντερ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πάολο Ντιμπάλα και αναμένεται το προσεχές διάστημα να καταθέσει πρόταση στον Αργεντινό επιθετικό για να τον υπογράψει ως ελεύθερο από τη Γιουβέντους, ωστόσο δεν “παίζει μόνη”.

Ο Πάολο Ντιμπάλα μένει ελεύθερος από τη Γιουβέντους το καλοκαίρι, καθώς ο Αργεντινός επιθετικός δεν έδωσε τα χέρια με τους μπιανκονέρι για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Πάολο Ντιμπάλα γίνεται αυτομάτως ένα από τα πιο καυτά ονόματα του καλοκαιρινού μεταγραφικού παζαριού, μαγνητίζοντας τα βλέμματα πολλών κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Μια από αυτές είναι η Ίντερ, σύμφωνα με τη “Gazzetta dello Sport”.

Οι νερατζούρι έχουν εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του, το οποίο αναμένεται να μετουσιώσουν σε επίσημη κρούση, το προσεχές διάστημα, έχοντας αρκετά όπλα στη φαρέτρα τους.

Ο Ντιμπάλα περνάει εξαιρετικά στην Ιταλία και τη Serie A, ενώ μέσω της Ίντερ θα έχει τη δυνατότητα να πάρει εκδίκηση στη Γιουβέντους. Ο Αργεντινός επιθετικός προοριζόταν ως ηγέτης της ομάδας στο μέλλον, γύρω από τον οποίο θα έτρεχε το πρότζεκτ της ομάδας, όχι μόνο στο αγωνιστικό σκέλος αλλά και στο μάρκετινγκ, ωστόσο η έλευση του Ντούσαν Βλάχοβιτς τον έχει “παραγκωνίσει”.

Η Ίντερ είναι διατεθειμένη να προσφέρει το συγκεκριμένο πακέτο, όμως δεδομένα θα αντιμετωπίσει σοβαρό ανταγωνισμό. Για τον “La Joya” ενδιαφέρονται και οι Ατλέτικο και Τότεναμ, ενώ υπό προϋποθέσεις ενδέχεται να μπουν στην κούρσα για τη διεκδίκησή του και η Μπαρτσελόνα με την Παρί, αν αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές από το ρόστερ τους.

To Top