Σύσκεψη για τα εισιτήρια στη Βέροια, με σαφές μήνυμα από τον κόσμο του Άρη: “Όπου και να πας θα ‘μαι εκεί”

Ο κιτρινόμαυρος ξεσηκωμός είναι γεγονός, ο κόσμος του Άρη ετοιμάζεται ήδη για το παιχνίδι της Δευτέρας και απλά σήμερα θα γίνει γνωστό πόσα εισιτήρια θα βρεθούν προς διάθεση αποκλειστικά των φιλάθλων της ομάδας.

Το ραντεβού είναι στις 11 το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας ανάμεσα στην ομάδα της Ημαθίας και τους κίτρινους.

Όπως είναι γνωστό, η ΠΑΕ Αρης με έγγραφο που απέστειλε στην ΠΑΕ Βέροια ζήτησε επίσημα την παραχώρηση 5.000 εισιτηρίων.

Ήδη, υπάρχουν σκέψεις από πλευράς Βέροιας να παραχωρήσουν τις θύρες 5 (πέταλο) και 6 (βρίσκεται απέναντι από τους επισήμους) συνολικής χωρητικότητας περίπου 3000 θεατών στον κόσμο του Άρη.

Θεωρείται βέβαιο, ότι αυτός ο αριθμός είναι πολύ μικρός για να χωρέσει τον κόσμο των κίτρινων, ο οποίος θα συρρεύσει στο γήπεδο της Βέροιας από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ακόμη και όλο το γήπεδο της Βέροιας να δοθεί προς διάθεση των κίτρινων, είναι πολύ μικρό για να χωρέσει τους φιλάθλους του Άρη, οι οποίοι θα βρεθούν σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού για την ίδια την ύπαρξη της ομάδας στο πλευρό της.

Οι φίλαθλοι του Άρη περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις αν και η δική τους απόφαση (καρδιάς) έχει παρθεί: «όπου και να πας θα ‘μαι κει»!

 

 

 

To Top