ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σύσκεψη στην Ευρωλίγκα για το Γιούροκαπ – Προσκλήθηκε και θα εκπροσωπηθεί ο Άρης

Ο Νίκος Λάσκαρης ετοιμάζεται για την εκπροσώπηση του Άρη την μεθεπόμενη Δευτέρα στα… εγκαίνια του Τσάμπιονς Λιγκ της FIBA που θα γίνει στο Παρίσι, στο “Maison du Sport”, έδρα της Γαλλικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Οι κίτρινοι έχουν οριστικοποιήσει τη συμμετοχή τους στη νεοσύστατη διοργάνωση, στην οποία ο Νίκος Λάσκαρης θέλει να έχει ακόμα πιο ενεργό ρόλο σε επίπεδο μάρκετινγκ και συμμετοχής στην εταιρεία που έχει συσταθεί προ ημερών.

Μια βδομάδα πριν την επίσημη ίδρυση του Τσάμπιονς Λιγκ, τη Δευτέρα 14 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στη Βαρκελώνη που διοργανώνει η Ευρωλίγκα, με εκπροσώπους συγκεκριμένων ομάδων με κεντρικό θέμα την προσέλκυση για την συμμετοχή τους στο Γιούροκαπ της επόμενης περιόδου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προσκληθεί και ο Άρης (όπως και η ΑΕΚ) σε αυτή τη συνάντηση, όπου προφανώς η Ευρωλίγκα θα επιδιώξει να πείσει τις ομάδες να επιλέξουν το Γιούροκαπ από το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι κίτρινοι θα έχουν εκπρόσωπο (πιθανότατα όχι τον Νίκο Λάσκαρη) σε αυτή τη συνάντηση, γιατί δεν θέλουν να προσβάλλουν κανέναν και γιατί θέλουν να ακούσουν τι θα προτείνει η Ευρωλίγκα.

Σε κάθε περίπτωση είναι απίθανο να αλλάξει η απόφαση της διοίκησης και του Νίκου Λάσκαρη για συμμετοχή της ομάδας στο νεοσύστατο Τσάμπιονς Λιγκ.

To Top