ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το πρόβλημα των καρτών και η διαχείριση από τον Αναστόπουλο…

Όσο περνούν οι αγωνιστικές με το πρωτάθλημα να φτάνει προς την ολοκλήρωσή του, τόσο θα κάνουν την εμφάνισή οι πιθανές απουσίες ελέω των καρτών. Πρόσφατο… “θύμα” ο Βασίλης Ρόβας, που συμπλήρωσε τις τέσσερις και χάνει το ματς με τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά.

Συγκεκριμένα επτά ποδοσφαιριστές του Άρη, βρίσκονται στο όριο, που σημαίνει ότι με μία ακόμα κίτρινη κάρτα θα κληθούν να εκτίσουν από μία έως και δύο αγωνιστικές.

Για την ακρίβεια, οι Κώστας Καζναφέρης και Αλέξανδρος Καλογέρης αν «κιτρινιστούν» σε κάποιο από τα επόμενα ματς θα πρέπει να εκτίσουν τιμωρία δύο αγωνιστικών.

Με μία αγωνιστική κινδυνεύουν οι Μάουρο Πόι, Νίκος Τσουμάνης, Ανδρέας Τάτος, Νίκος Γεωργιάδης και Μάρκος Ντούνης.

Αρκετά… μακριά χωρίς να κινδυνεύουν ακόμα οι Πασχάλης Μελισσάς (2) και Πασχάλης Βουτσιάς, Δημήτρης Σαμαράς, Λεωνίδας Κυβελίδης και Μάρκος Ντούνης που έχουν από απο μία.

Από την πλευρά του ο Νίκος Αναστόπουλος, έχει επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του, ώστε να αποφεύγουν τις άσκοπες διαμαρτυρίες, καθώς ουκ ολίγες ήταν οι φορές φέτος που οι «κιτρινόμαυροι» αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα κάνοντας παράπονα στους διαιτητές για λάθος αποφάσεις τους κατά τη διάρκεια μίας αναμέτρησης.

Απώτερος στόχος του 58χρονου κόουτς είναι να προχωρήσει σε μία τέτοια διαχείριση, ώστε αποφύγει μαζικές τιμωρίες, καθώς οι περισσότεροι παίκτες χρησιμοποιούνται από τον ίδιο στο αρχικό σχήμα κάθε ματς.

To Top