ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σύσκεψη της ΚΑΕ στην Αθήνα υπό τον Λάσκαρη – Δύσκολα θα αλλάξει στάση για το ευρωπαϊκό μέλλον του

Ο Άρης πολύ δύσκολα θα αλλάξει στάση για το ευρωπαϊκό του μέλλον, παρότι είναι γεγονός ότι προκαλούν έναν προβληματισμό όλα όσα γίνονται τελευταία. Σε κάθε περίπτωση πολλά θα κριθούν το προσεχές σαββατοκύριακο στο Παρίσι, εκεί όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το τοπίο για την σύνθεση του νέου Τσάμπιονς Λιγκ.

Η χθεσινή σύσκεψη των μελών του διοικητικού συμβουλίου στην Αθήνα με τον Νίκο Λάσκαρη είχε περισσότερο ενημερωτικό χαρακτήρα από τον ιδιοκτήτη προς τους υπόλοιπους για όλα όσα γίνονται στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και κυρίως σε σχέση με το ευρωπαϊκό μέλλον του Άρη.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ενημέρωσε τους συνεργάτες του για τις συναντήσεις που είχε, ακούστηκαν διάφορες απόψεις, σαφώς και αναλύθηκαν εκ νέου οι δύο επιλογές, Γιούροκαπ και Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά επί της ουσίας δεν αλλάζει στάση ο Άρης.

Θεωρεί πιο συμφέρουσα την επιλογή της FIBA για ένα συνδυασμό λόγων, όχι αποκλειστικά και μόνο για οικονομικούς, ούτε αποκλειστικά και μόνο για αγωνιστικούς. Θεωρεί ο Νίκος Λάσκαρης ότι είναι πολύ πιο στέρεα η βάση στο Τσάμπιονς Λιγκ και γιατί υπάρχει η FIBA, αλλά και γιατί αυτά που άκουσε πρόσφατα από την Ευρωλίγκα δεν τον κάλυψαν πλήρως.

Σε κάθε περίπτωση, ο ιδιοκτήτης του μπασκετικού Άρη περιμένει να δει και να ακούσει το σαββατοκύριακο στο Παρίσι την Παγκόσμια Ομοσπονδία και ποιες εν τέλει ομάδες θα παρουσιαστούν στην γαλλική πρωτεύουσα και μετά θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις του.

To Top