ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

“Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη… ξημερώματα”! “Ευαίσθητοι” παίκτες του Παναθηναϊκού θέλησαν να… ξεχάσουν και το έριξαν έξω μέχρι το πρωί (photos)

Προφανώς λόγω της ευαισθησίας τους που “θίχτηκε” (ακλόνητο φαβορί ήταν τάχα μου…) ορισμένοι παίκτες του Παναθηναϊκού επέλεξαν την νυχτερινή έξοδο στη Θεσσαλονίκη μετά τη χθεσινή ήττα από τον Άρη με 77-68. Λογικά για να ξεχάσουν τον πόνο τους… 

Αρχικά εθεάθησαν σε μπαράκι στα Λαδάδικα για “προθέρμανση”, ενώ κάποιοι συνέχισαν και σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της πόλης με ζωντανή ελληνική μουσική. Το κυρίως “παιχνίδι”.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι πρωταγωνίστησαν σε σκηνές… απείρου κάλλους με τις τραγουδίστριες του μαγαζιού ως τα ξημερώματα, θέλοντας να ξεπεράσουν την δίκαιη ήττα από τον Άρη λίγες ώρες πριν, αλλά και να… διασκεδάσουν τις εντυπώσεις για τα όσα υποκριτικά ακολούθησαν από την ομάδα της Αθήνας για την ατμόσφαιρα του κορυφαίου μπασκετικού γηπέδου της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο (19:00) θα διεξαχθεί ο 4ος αγώνας της σειράς μεταξύ των δύο ομάδων για την ημιτελική φάση των πλέι οφ της Α1 κατηγορίας και πάλι στο “Nick Galis Hall”.

Δείτε δυο χαρακτηριστικές εικόνες που έστειλε αναγνώστης του PRESSARIS, ως αυτόπτης… μάρτυρας των νυχτοπερπατημάτων:

pao1 pao2

To Top