ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σoύντγκρεν: Έγινε αλλαγή μετά από 6 μήνες και 19 σερί ματς!

Στη Νέα Σμύρνη ο Ντάνιελ Σούντγκρεν έγινε για πρώτη φορά αλλαγή με την φανέλα του Άρη, για λόγους τακτικής από τον Μίχαελ Ένινγκ, ωστόσο μία ματιά στις συμμετοχές του Σουηδού το προηγούμενο διάστημα, δείχνουν πως ίσως έχει ανάγκη από ξεκούραση, καθώς οι εμφανίσεις του δεν είναι σταθερές.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Στις 12 Μαΐου κόντρα στην μετέπειτα πρωταθλήτρια Σουηδίας, Τζουγκάρντεν, έγινε για τελευταία φορά αλλαγή πριν το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, καθώς είχε αποχωρήσει στο 76΄του αγώνα, με την ομάδα του να κερδίζει σε εκείνο το σημείο.

Έκτοτε, έπαιξε χωρίς να βγει από τον αγώνα, βασικός σε 7 ματς με την ΑΙΚ στο πρωτάθλημα Σουηδίας, 4 ματς Europa League με τον Άρη (εκ των οποίων στο ένα 120 λεπτά, με την Μόλντε) και σε 8 παιχνίδια πρωταθλήματος στην Super League με τους “κιτρινόμαυρους”. Δηλαδή συνολικά σε 19 ματς!

Κι αν υπολογίσει κανείς πόσο έχει παίξει συνολικά ο Σουηδός μέχρι στιγμής, από τον Απρίλιο που ξεκίνησε το σουηδικό πρωτάθλημα; Σε όλα τα ματς μέχρι σήμερα βασικός! Δηλαδή σε 28 αγώνες με ΑΙΚ και Άρη…

Γίνεται αντιληπτό πως ο Σουηδός ίσως να χρειάζεται ξεκούραση, καθώς έχει μπροστά του πάρα πολύ δρόμο ακόμα για να ολοκληρωθούν οι φετινές υποχρεώσεις του με τον Άρη. Ενδεχομένως να συμπληρώσει μέχρι τον Μαϊο, 14 μήνες με φουλ αγωνιστική δράση!

Συν τις άλλοις δείχνει να μην έχει προσαρμοστεί πλήρως στις απαιτήσεις του 4-2-3-1 με το οποίο παίζει ο Άρης, καθώς είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να παίζει ως φουλ μπακ στην ΑΙΚ Στοκχόλμης, γι αυτό και αμυντικά δυσκολεύεται, ενώ χάνει παράλληλα και την όποια δυναμική είχε παλαιότερα επιθετικά.

To Top