Τάκης Λουκανίδης: «Θα τα δώσει όλα για νίκη ο Άρης» (video)

Μια παλιά δόξα του Παναθηναϊκού, αλλά και του Άρη, ο μεγάλος Τάκης Λουκανίδης, βρίσκεται απόψε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να παρακολουθήσει το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής. Κατά την άφιξή του, κατέθεσε τις εκτιμήσεις του στο PRESSARIS, προβλέποντας μεγάλη μάχη…

Ο κατά πολλούς πληρέστερος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, ο οποίος πανηγύρισε με τον Άρη την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας του 1970 -έστω και αν δεν είχε μπορέσει να αγωνιστεί στον τελικό- δίνει απόψε το «παρών» στο γήπεδο της παλιάς του ομάδας.

Χωρίς να κρύψει τα… πράσινα συναισθήματά του, ούτε όμως και τον σεβασμό του για τους «κίτρινους», ο Τάκης Λουκανίδης δήλωσε στην κάμερα του PRESSARIS:
«Χαίρομαι που ξαναβρίσκομαι εδώ, αφού άλλωστε είχα τη χαρά να φορέσω τη φανέλα του Άρη. Περιμένω ένα δυνατό παιχνίδι απόψε, που θα είναι δύσκολο και για τις δύο πλευρές. Ο Άρης δεν έκανε καλό ξεκίνημα φέτος και οπωσδήποτε θα τα δώσει όλα για τη νίκη. Δεν θα είναι όμως εύκολο να το καταφέρει, γιατί θα έχει να αντιμετωπίσει την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος».

Ο ζωντανός θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου κατέληξε λέγοντας: «Περιμένω να δω ένα παιχνίδι, στο οποίο και οι δύο ομάδες θα θέλουν μόνο τη νίκη και τίποτε λιγότερο…».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Τάκη Λουκανίδη στο PRESSARIS:
{youtube}MF61tW1VW6Q|640|360|1{/youtube}

To Top