ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τέλος εποχής για τον Μάντζιο μετά από 511 ημέρες και 66 αγώνες – Άρχισε και τελείωσε κόντρα στον ΠΑΣ!

Ο Άκης Μάντζιος από χθες αποτελεί παρελθόν για τον Άρη. Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες μετά την δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τα μαύρα σύννεφα πύκνωσαν με αποκορύφωμα τη χθεσινή βραδιά. Μέσα σε διάστημα περίπου ενός μήνα, οι κιτρινόμαυροι έχασαν τον στόχο της διεκδίκησης του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ οι δύο τελευταίες ήττες από τους Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα τους έδωσαν τον τίτλο του αουτσάιντερ για τη συμμετοχή στα πλέι οφ του Πρωταθλήματος, βάζοντας σε απόλυτο κίνδυνο την έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Μάντζιος έμεινε στον κιτρινόμαυρο πάγκο για 511 ημέρες, όντας ένας από τους μακροβιότερους προπονητές, έχοντας την απόλυτη στήριξη του Θόδωρου Καρυπίδη σε πολλές και κρίσιμες καταστάσεις. Ανακοινώθηκε από τον Άρη στις 21 Σεπτεμβρίου 2020, έκανε ντεμπούτο στις 27 Σεπτεμβρίου στον αγώνα του Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στον ΠΑΣ (!) με την ισοπαλία 2-2, ενώ κάθισε συνολικά στον πάγκο σε 66 επίσημα παιχνίδια με ρεκόρ: 30 νίκες, 17 ισοπαλίες και 19 ήττες (71-53 γκολ). Έμελλε το… αντίο του να είναι πάλι σε παιχνίδι με τον ΠΑΣ μετά την ήττα 2-0 στα Γιάννενα, όπως και στο ντεμπούτο του!

Πέρσι ο Άρης τερμάτισε 2ος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και 3ος μετά τα πλέι οφ, σπάζοντας ουκ ολίγα ρεκόρ των τελευταίων 4ο χρόνων. Η ομάδα βγήκε στην Ευρώπη για 3η συνεχόμενη σεζόν, όμως αποκλείστηκε πρόωρα από την Αστάνα στην παράταση στο πλαίσιο του Europa Conference League.

 

To Top