ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλα ανοιχτά για τον πάγκο του Άρη, προτεραιότητα σε ξένο τεχνικό, πιέζει ο χρόνος

Μετά από περίπου 1,5 χρόνο, ο Άρης είναι στη διαδικασία αναζήτησης προπονητή, μια και ο Άκης Μάντζιος είναι από χθες παρελθόν για τον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Ραγδαίες ήταν τελικά οι εξελίξεις στον Άρη μετά τη νέα ήττα από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και την γενικότερα προβληματική εικόνα που παρουσίαζε η ομάδα σε μεγάλο χρονικό διάστημα. Η απόφαση του Θεόδωρου Καρυπίδη για την απομάκρυνση του Έλληνα τεχνικού ήταν οριστική. Άλλωστε ήταν αυτός που στήριξε τον Μάντζιο όσο κανείς άλλος και μέχρι πρόσφατα είχε πάρει την απόφαση να πορευτεί με αυτόν μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Όμως οι εξελίξεις ήταν άμεσες. Ήδη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μιλάει ήδη με ξένο προπονητή. Μάλιστα από χθες προέκυψε η πληροφορία ότι ανάμεσα στους προπονητές που προτάθηκαν είναι ο Νταμίρ Κάναντι, χωρίς αυτή τη στιγμή να υπάρχει κάποια εξέλιξη.Ο Θόδωρος Καρυπίδης κρατάει κλειστά τα χαρτιά του και θα είναι αυτός που θα αποφασίσει για τον νέο τεχνικό.

Η αλήθεια είναι ότι χρόνος πιέζει, υπάρχει το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης και όπως αναφέραμε και χθες στο… κάδρο είναι ο Τόλης Τερζής (προπονητής σήμερα της Κ19 του Άρη), με πολύ πιθανό ενδεχόμενο να είναι αυτός στο τιμόνι της ομάδας για το συγκεκριμένο παιχνίδι, εφόσον δεν γίνει δυνατό να υπάρξει άμεσα συμφωνία μέσα στην εβδομάδα του Καρυπίδη με τον νέο προπονητή.

To Top