Τέλος ο Βαζάκας από την Αναγέννηση Καρδίτσας

Την παραίτηση του από την Αναγέννηση Καρδίτσας έκανε γνωστή, μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιγιάλειο ο Γιώργος Βαζάκας. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

την γνωστοποίηση της απόφασης του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Καρδίτσας, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους προχώρησε στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο ο Γιώργος Βαζάκας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για το σημερινό ματς. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι πως σας ανακοινώνω ότι αποχωρώ από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Είναι οικογενειακοί οι λόγοι και θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους ποδοσφαιριστές, επειδή μπήκα μπροστά για να χτιστεί αυτή η ομάδα. Συγγνώμη και στον κόσμο, γιατί τους γεμίσαμε με πολλές ελπίδες που φτιάξαμε αυτή την καλή ομάδα.

Πρέπει, όμως, να γυρίσω πίσω. Εύχομαι στον Παναιγιάλειο να πετύχει τον στόχο της σωτηρίας. Έχει καλό προπονητή, ο οποίος δουλεύει και πιστεύω πως η αλλαγή διοίκησης θα φέρει ηρεμία στα οικονομικά που δεν την έχουν πολλές ομάδες. Εύχομαι να μείνει, αφού είναι μια καλή και ιστορική ομάδα».

To Top