ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέλος ο Παπαστεριανός και άλλοι πέντε από την Ξάνθη

Η Ξάνθη ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με έξι ποδοσφαιριστές που υπήρχαν τη φετινή σεζόν στο ρόστερ της. Τέλος και επίσημα οι Γιουνές, Πιζέλι, Καρασαλίδης, Παπαγεωργίου, Παπαστεριανός και Λάζιτς.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Η Xanthi FC ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές Χαμζά Γιουνές, Τζόρτζιε Λάζιτς, Μάρκoς Πιτσέλι, Μανώλη Παπαστεριανό, Αριστοτέλη Καρασαλίδη και Θανάση Παπαγεωργίου.

Ο 31χρονος επιθετικός Χαμζά Γιουνές με τα 19 γκολ που σημείωσε στη Super League αναδείχθηκε 2ος σκόρερ του πρωταθλήματος σε μία επίδοση που ήταν και προσωπικό ρεκόρ. Η Xanthi FC τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία.

Ο 33χρονος περιφερειακός επιθετικός Τζόρτζιε Λάζιτς σκόραρε τρεις φορές με την ξανθιώτικη φανέλα σε 26 συμμετοχές πρωταθλήματος. Η ξανθιώτικη ομάδα τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο 32χρονος διεθνής με την Εθνική Αρμενίας Μάρκος Πιτσέλι πραγματοποίησε 10 συμμετοχές στη Super League με την ξανθιώτικη ομάδα. Η Xanthi FC του εύχεται ό,τι καλύτερο στην συνέχεια της καριέρας του.

Επίσης, η Xanthi FC ευχαριστεί τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές Μανώλη Παπαστεριανό, Αριστοτέλη Καρασαλίδη και Θανάση Παπαγεωργίου για την παρουσία τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους”.

Σε ότι έχει να κάνει με τους τρεις Έλληνες ποδοσφαιριστές θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Καρασαλίδης είχε 20 συμμετοχές και ήταν από τα βασικά στελέχη της Ξάνθης τη φετινή σεζόν ενώ ο Παπαγεωργίου είχε 5 παρουσίες στην Super League και ο Παπαστεριανός έπαιξε σε δυο ματς.

To Top