ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το ταξίδι Καρυπίδη στις ΗΠΑ, ο χρόνος και οι αποστάσεις που κρατάει ο Μπούμπουρας “φρενάρουν” τις εξελίξεις για την “επόμενη μέρα”…

Για τις ΗΠΑ αναχωρεί σήμερα, ο Θοδωρής Καρυπίδης, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης.

Ο πρόεδρος της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, θα επιστρέψει στην Ελλάδα, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όταν και πρόκειται να υπάρξουν εξελίξεις στις “ζυμώσεις” που γίνονται το τελευταίο διάστημα για την “επόμενη μέρα”.

Αυτό που έχει μεγάλη σημασία και άπαντες θέλουν να γνωρίζουν είναι η επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά του αναφορικά με τα όσα διαρρέονται τις τελευταίες μέρες και κυρίως με το ενδεχόμενο εμπλοκής του Παντελή Μπούμπουρα, το όνομα του οποίου απασχολεί την κιτρινόμαυρη καθημερινότητα.

Η πλευρά του Λημνιού επιχειρηματία ήταν ξεκάθαρη από την πρώτη στιγμή: εάν και εφόσον ασχοληθεί με τα κοινά του Άρη, θα χρειαστεί χρόνος και ανάλογες “ζυμώσεις”, όχι μιας και δυο ημερών, αλλά χρόνος ικανός ώστε να καταλήξει στις οριστικές του κινήσεις κι ενώ η ατζέντα του είναι γεμάτη από επιχειρηματικές υποχρεώσεις. Την ίδια ώρα, αυτός και το περιβάλλον του κρατάει αποστάσεις.

Μόλις ολοκληρώσει ο Καρυπίδης το ταξίδι του, θεωρείται σχεδόν βέβαιο (ή έστω επιβεβλημένο), πως θα πρέπει να μιλήσει ανοιχτά στον κόσμο του Άρη, προκειμένου να γνωστοποιήσει αν το ενδιαφέρον του Λημνιού επιχειρηματία είναι ουσιαστικό, εάν είναι το μοναδικό ή αν και ο ίδιος έχει προχωρήσει σε αναζήτηση ανθρώπων που έχουν την διάθεση να εμπλακούν οικονομικά και διοικητικά στην ΠΑΕ.

Παράλληλα, επιβεβλημένο μοιάζει το να μιλήσει ανοιχτά για το τίμημα που ζητάει για μια ενδεχόμενη παραχώρηση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ. 

To Top