ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέρμα τα λόγια, μονόδρομος η νίκη με Παναιτωλικό για να επιστρέψει η ηρεμία! (PRESSARIS LIVE, 19:00)

Μετά τα δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό και την βαριά ήττα στο Περιστέρι, ο Άρης υποδέχεται (19:00, ΕΡΤ) τον Παναιτωλικό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αντίπαλος του Άρη η ομάδα του Αγρινίου, που το τελευταίο διάστημα έχει ανεβάσει την απόδοσή της και πλέον βρίσκεται στο -1 από τους “κιτρινόμαυρους” στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Σάββας Παντελίδης μέτρησε τρεις επιστροφές, αλλά και δύο απουσίες για τον σημερινό αγώνα. Στη διάθεσή του επέστρεψαν κανονικά οι Νικολά Ντιγκινί, Νίκο Μαρτίνες και Θωμάς Ναζλίσης, ενώ εκτός είναι οι Ούγκο Σόουζα και ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος που έχει υποστεί θλάση και θα χάσει και τα ματς κόντρα σε Εργοτέλη και Ξάνθη.

Από τους 18 παίκτες που πήρε στην αποστολή ο 53χρονος κόουτς, αίσθηση προκάλεσε ο αποκλεισμός του Νικολάς Κολάσο, που κόντρα στον Ατρόμητο, είχε αγωνιστεί ως βασικός. Αναλυτικά οι επιλογές του Έλληνα προπονητή:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Bruno Gama, Fran Velez, Diguiny, Martinez, Basha, Younes, Matilla, Mavraj, Menendez, Σιώπης, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Ναζλίδης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης.

Την σημερινή αναμέτρηση του Άρη κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου ορίστηκε να σφυρίξει ο Άγγελος Ευαγγέλου από την Ένωση Αθηνών.Βοηθοί του θα είναι οι Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών) και Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας).Παρατηρητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Ζαννετίδης (Δωδεκανήσου).

To Top