ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αντίδραση στην Πάτρα και τέλος στο αρνητικό σερί (PRESSARIS, 17:30)

Τέλος στο σερί των τριών ηττών στο ελληνικό πρωτάθλημα θέλει να βάλει σήμερα (17:30) ο Άρης στην Πάτρα, όπου φιλοξενείται από τον Προμηθέα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η αποστολή του Άρη σαφώς και είναι δύσκολη, διότι ο Προμηθέας είναι μια εξαιρετική ομάδα, με ποιότητα και ποσότητα, όμως οι κίτρινοι οφείλουν να αντιδράσουν και να επιστρέψουν στις νίκες, γι’ αυτό και ο σημερινός αγώνας θεωρείται κομβικός για τη συνέχεια.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου παρά τα προβλήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας με απουσίες και τραυματισμούς θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του σήμερα, αφού και ο Δημήτρης Βεργίνης (ενοχλήσεις στον ώμο) συμμετείχε στην χθεσινή προπόνηση.

Ο Άρης έχει φύγει από την Πάτρα στις δύο τελευταίες επισκέψεις του με πολύ βαριές ήττες, μία πέρσι στο πρωτάθλημα και μία φέτος, στο ξεκίνημα της σεζόν, για το Κύπελλο.

Οφείλει να αντιδράσει και γι’ αυτόν τον λόγο σήμερα απέναντι στον Προμηθέα που μετράει μεν τρεις σερί ήττες – δύο στο Τσάμπιονς Λιγκ και μία στο πρωτάθλημα από τον Ήφαιστο – ωστόσο είναι ομάδα ιδιαίτερα “δεμένη”, με έντονο το ελληνικό στοιχείο σε πρωταγωνιστικούς ρόλους και σαφώς επίσης σήμερα θα ψάξει για αντίδραση.

Το έργο του Βαγγέλη Αγγέλου και των παικτών του δεν είναι εύκολο, αλλά από την άλλη πλευρά δεν γίνεται να μην δεν βγάλει αντίδραση η ομάδα, καθώς το ρεκόρ της (2-6) είναι ήδη πολύ αρνητικό.

To Top