ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το δίλημμα στη μεσαία γραμμή και οι… σίγουρες αλλαγές

Σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα προσανατολίζεται ο Σάββας Παντελίδης, παρότι έχει και κάποια διλήμματα, κυρίως για το ποιον ποδοσφαιριστή του θα χρησιμοποιήσει σε δύο θέσεις.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι επιστροφές του λύνουν τα χέρια, καθώς έχει και τους Ντιγκινί και τους Μαρτίνες έτοιμους. Ολα δείχνουν πως θα επιλέξει τον Γάλλο για το αρχικό σχήμα, πίσω από τον Γιουνές σε ρόλο “δεκαριού”.

Στο τέρμα θα αγωνιστεί ο Κουέστα, με τον Κωνσταντινίδη να επιστρέφει δεξιά αντί του Τζανακάκη. Αναποφάσιστος έδειξε μέχρι χθες για το αν θα επιλέξει τον Μενέντεθ αριστερά ή τον Βαλεριάνο. Στο κέντρο της άμυνας επιστρέφει ο Δεληζήσης έχοντας στο πλευρό του τον Βέλεθ που παραμένει σταθερός.

Όσον αφορά το δεύτερο δίλημμα, αυτό παρατηρείται στη μεσαία γραμμή. Θέση στο αρχικό σχήμα δίπλα στον Σιώπη, διεκδικεί ο Ματίγια αντί του Μπάσα, προκειμένου να γίνει πιο δημιουργικός ο Άρης. Οι πιθανότητες ωστόσο είναι μοιρασμένες.

Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Γιουνές, ο Ντιγκινί σε ελεύθερο ρόλο στο 4-2-3-1 από πίσω του και στα άκρα, οι Γκάμα και Ματέο.

 

To Top