ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τέσσερις Αμερικανοί και ένας Βούλγαρος όλη η δύναμη της Καβάλας

Οι επιλογές του Στιβ Γιατζόγλου στους ξένους έχουν μεταμορφώσει προς το καλύτερο την Καβάλα. Και οι τέσσερις Αμερικανοί της αντιπάλου του Άρη χρειάζονται προσοχή, γιατί έχουν το στοιχείο ότι μπορούν να παίξουν “ένας εναντίον ενός”.

Η Καβάλα ποντάρει σε αυτή τη τετράδα συν τον Τσαβντάρ Κοστόφ για να ελπίζει να διεκδικήσει κάτι από τον σημερινό αγώνα. Οι Έλληνες παίκτες από τη στιγμή που απουσιάζει και ο Χρήστος Ταπούτος δεν μπορούν να αποτελέσουν πρόβλημα για τους κίτρινους.

Κανείς από τους τέσσερις Αμερικανούς δεν ήταν στον αγώνα του α’ γύρου στο Αλεξάνδρειο.

Ο Λεόν Γουίλιαμς είναι ο πιο ποιοτικός. Σέντερ με ύψος 2,03μ. αλλά ιδιαίτερα ποιοτικός. Σκοράρει 14,7 πόντους και μαζεύει 8,2 ριμπάουντ, αλλά είναι μόνος του στην θέση, καθώς δεν έχει καλυφθεί το κενό του Τόμας Βαν ντερ Μαρς που αποχώρησε.

Ο Λασανά Κρομά είναι παίκτης στις θέσεις “2” και “3”. Σε έξι αγώνες έχει 13 πόντους, 4,3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα μέσο όρο.

Ο Τάιλερ Λέιζερ είναι ο πλέι μέικερ της Καβάλας και κάνει επίσης πολύ καλά παιχνίδια. Έχει σε 11 αγώνες 12,5 πόντους, 3,6 ριμπάουντ, 3,4 ασίστ και 1,3 κλεψίματα μέσο όρο.

Ο Τράβις Μακ Κι είναι παίκτης που καλύπτει και τις δύο θέσεις των φόργουορντ. Έχει 7,3 πόντους και 3,3 ριμπάουντ μέσο όρο.

Αν προσθέσει κανείς και τον Κοστόφ που αποτελεί τον πιο σταθερό παίκτη της Καβάλας με 13,1 πόντους, 5,7 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ, έχει την εικόνα της σημερινής αντιπάλου του Άρη.

To Top