ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τέσσερις διαφορετικοί ξένοι για τα Τρίκαλα σε σχέση με τον αγώνα στο Παλέ!

Εντελώς διαφορετικό ρόστερ θα παρατάξουν τα Τρίκαλα σήμερα σε σχέση με τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στο Αλεξάνδρειο. Μοναδικός ξένος των Τρικάλων που ήταν τότε και θα παίξει και σήμερα είναι ο Καναδός Τζέι Αρ Κάντουγκαν!

Οι αλλαγές στα Τρίκαλα έχουν γίνει… χόμπι πλέον. Στο Αλεξάνδρειο είχαν βρεθεί στο παρκέ για την θεσσαλική ομάδα οι Όβι Σόκο, Ρέτζερ Ντάουελ, Ντεμέτριους Κονγκέρ και Τζιν Τιγκ. Απουσίαζε λόγω ίωσης ο Τζάστιν Ρόμπινσον, ο οποίος σήμερα θα αγωνιστεί κανονικά.

Ο Σόκο (14π., 7,5ρ. σε 12 αγώνες) είναι τραυματίας με θλάση και θα προφυλαχθεί από τον Κώστα Φλεβαράκη για να είναι 100% έτοιμος κόντρα στο Ρέθυμνο.

Ο Ντάουελ τραυματίστηκε αρχές του 2016 και αντικαταστάθηκε από τον Ισλανδό πλέι μέικερ, Ορντούρ Βίλιαμσον, ο οποίος είχε ξεκινήσει τη χρονιά στα Τρίκαλα, έφυγε για τη Νίμπουρκ και επέστρεψε.

Ο Κονγκέρ (16,4π., 6,4ρ. σε 17 αγώνες) αγωνίστηκε για τελευταία φορά το περασμένο Σάββατο με την φανέλα των Τρικάλων, καθώς η Χάποελ Τελ Αβίβ πλήρωσε 25.000 δολάρια μπάι άουτ και τον απέκτησε.

Ο Τιγκ έχει αποχωρήσει χωρίς λόγο πριν μερικές βδομάδες από τα Τρίκαλα για να πάει στη βελγική Λοβέν.

Αντί του τραυματία Σόκο αποκτήθηκε ο Μπράντον Μπράουν (φωτογραφία), ο οποίος κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις, έχοντας σε 5 αγώνες 17 πόντους και 7,4 ριμπάουντ μέσο όρο.

Αντί του Κονγκέρ αποκτήθηκε μέσα στη βδομάδα ο Πολ Τζόουνς, ο οποίος θα κάνει σήμερα το ντεμπούτο του στην Α1 κόντρα στον Άρη.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι είναι δύσκολο να κάνει κανείς σκάουτινγκ για τα Τρίκαλα, τα οποία παρά τις αλλαγές και την δυσκολία να καλύπτουν τα όποια κενά παρουσιάζονται, έχουν πετύχει έξι νίκες και είναι πολύ κοντά στην παραμονή τους.

To Top