ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ψηλά στη λίστα Καρυπίδη-“Αναστό” ο Μάντζιος

Αποφασίζουν μέχρι στιγμής από κοινού και θα συνεχίσουν να το κάνουν, εφόσον η τωρινή διοικητική κατάσταση παραμείνει και την επόμενη χρονιά.

Θοδωρής Καρυπίδης και Νίκος Αναστόπουλος έχουν αρχίσει -όπως είναι γνωστό- εδώ και καιρό, με μικρά και σταθερά βήματα την οργάνωση για την επόμενη σεζόν και όπως προκύπτει από το στενό τους περιβάλλον, ένας από τους παίκτες που αναμένεται να τους απασχολήσει έντονα το καλοκαίρι είναι και ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Θα έλεγε κανείς πως ο 32χρονος φορ, αποτελεί διακαή πόθο και των δύο. Αρχικά, γιατί ο Θοδωρής Καρυπίδης, έδειξε ότι θέλει μία συνεργασία μαζί του, από τη στιγμή που προσπάθησε το καλοκαίρι να αποσπάσει την υπογραφή του για λογαριασμό της Βέροιας κι έπειτα γιατί όσον αφορά τον Νίκο Αναστόπουλο, ο Βαγγέλης Μάντζιος είναι ένας από τους παίκτες με τους οποίους διατηρεί (από παλαιότερες θητείες του) μέχρι και σήμερα άριστες σχέσεις.

Συνυπήρξαν μαζί σε ΟΦΗ και Ατρόμητο. Ειδικά, στην Κρήτη ο νυν προπονητής του Άρη, ήταν αυτός που συνέβαλλε τα μέγιστα, στην “αναγέννηση” της καριέρας του Μάντζιου, ο οποίος προερχόταν από ένα πήγαινε-έλα μεταξύ Μαρίτιμο και Παναθηναϊκού. Επιπρόσθετα, η απόφαση του Έλληνα φορ να δεχτεί την πρόταση του Ατρομήτου, επηρεάστηκε κατά πολύ όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος τον Ιανουάριο του 2013, από την παρουσία στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, του “Αλενατόρε”, ο οποίος είχε μετακομίσει μετά τον ΟΦΗ στο Περιστέρι.

Η μόνη δυσκολία, μέχρι στιγμής, έγκειται στο γεγονός ότι ο 32χρονος φορ, υπέγραψε το καλοκαίρι νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τον Λεβαδειακό. Όπως, υποστηρίζουν, όμως, από πλευράς Άρη, υπάρχει όρος στο συμβόλαιό του, που του επιτρέπει να το “σπάσει” εφόσον ο ίδιος το επιθυμήσει.

 

To Top