Τέσσερις νίκες σε πέντε ματς μετράει ο Ηλυσιακός με τον… “Άγιο Στόγκλιν”

Μία ιδιαίτερη φορμαρισμένη ομάδα, με τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια αντιμετωπίζει αύριο ο Άρης. Ο Ηλυσιακός με την προσθήκη του Τερέλ Στόγκλιν έχουν καταφέρει από εκεί που φάνταζαν ως το μεγάλο φαβορί για τον υποβιβασμό στην Α2 να αναρριχηθούν στην 10η θέση της βαθμολογίας με μία νίκη διαφορά από την προτελευταία Καβάλα.

Η αθηναϊκή ομάδα άλλαξε τους ξένους της, έχει αλλάξει και προπονητή, αφού πλέον είναι ο Γιώργος Ζευγώλης και όχι ο Δημήτρης Παπανικολάου παρουσιάζεται αρκετά ενισχυμένη το τελευταίο διάστημα και αυτό το βιώσαν κατά σειρά ο Ίκαρος, ο ΚΑΟΔ, το Περιστέρι και η Καβάλα. Οι Αναγκόνιε, Κρίπι, Γκάρισον και ο ηγέτης Στόγκλιν συνθέτουν την τετράδα ξένων του Ηλυσιακού. Ο “Άγιος Στόγκλιν” σε επτά αγώνες σκοράρει με 26,7 πόντους μέσο όρο και παίρνει πάντα περισσότερες από 25 προσπάθειες!

Από τον Ηλυσιακό δεν λείπει η εμπειρία των Ελλήνων παικτών με τους Χατζή, Δορκοφίκη, Αποστολίδη, Καυκή να παίρνουν επιθέσεις όταν η μπάλα «καίει». Πρόκειται για μια ομάδα που αρέσκεται στο γρήγορο παιχνίδι και ο έλεγχος του ρυθμού από πλευράς Άρη θα είναι βασικό συστατικό αν θέλουν οι κίτρινοι να φτάσουν στη νίκη. Ο περιορισμός του Στόγκλιν αποτελεί τον Νο1 στόχο για τον Βαγγέλη Αγγέλου και τους παίκτες του καθότι το… παράδειγμα του Ντούβνιακ και των 36 πόντων που σημείωσε παραμένει “ζωντανό” στις μνήμες όλων.



To Top