Τέταρτος στα εισιτήρια, με τρία εντός έδρας και χωρίς ντέρμπι! Η στήριξη είναι έμπρακτη στις κερκίδες!

Ο κόσμος του Άρη φωνάζει “παρών”, στηρίζει και αυτή η στήριξη καθρεπτίζεται και στα εισιτήρια. Ο Άρης με τρία εντός έδρας παιχνίδια, αλλά χωρίς κανένα ντέρμπι, βρίσκεται στην 4η θέση στην σχετική κατηγορία, με μέσο όρο 7.407 εισιτήρια σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

Οι κίτρινοι μέχρι σήμερα έχουν “κόψει” 22.222 εισιτήρια στα παιχνίδια τους με ΟΦΗ, Κέρκυρα και Πλατανιά. Αν συνυπολογίσει κανείς ότι οι οπαδοί του Άρη πέρα από το εισιτήριό τους έχουν δώσει φέτος χρήματα και για την σωτηρία της ομάδας και ότι η ομάδα ακόμα δεν έχει παίξει κάποιο “εμπορικό” παιχνίδι στο “Κλεάνθης Βικελίδης” αντιλαμβάνεται εύκολα ότι η στήριξη είναι όχι μόνο δεδομένη, αλλά και μεγαλύτερη σε σχέση με την τελευταία διετία!

Ο Άρης με τα χίλια προβλήματα, με την μεγάλη οικονομική στενότητα, με τα διοικητικά αδιέξοδα, παραμένει απόλυτα υγιής στις κερκίδες και είναι τέταρτος στην σχετική κατηγορία στην Σουπερλίγκα, ενώ προπορεύονται ομάδες που έχουν ήδη παίξει ντέρμπι στην έδρα τους και έχουν τέσσερις αγώνες εντός έδρας.

 

To Top