Τίμησαν τον Άρη και… αποκαλύφθηκαν!

Οι αθλητές στίβου του Άρη, Αντώνης Παπαδημητρίου και Γιάννης Κρέκας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του 7ου διεθνή μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» βρέθηκαν στο στούντιο του επίσημου ραδιοφώνου του συλλόγου… Τίμησαν τον Άρη και αποκαλύφθηκαν!

Ο Αντώνης Παπαδημητρίου κατέκτησε την τρίτη θέση στον μαραθώνιο που έγινε νωρίς το πρωί(Πέλλα-Λευκός Πύργος) με χρόνο2:38:28. Ο Γιάννης Κρέκας τερμάτισε πέμπτος  στα 10 χλμ που πραγματοποιήθηκαν  στο πλαίσιο της ίδιας διοργάνωσης με χρόνο  33:43.
 Ακολουθούν τα όσα δήλωσαν οι δρομείς του Συλλόγου:
 

Αντώνης Παπαδημητρίου: «Προσπαθώ για το καλύτερο»

 Για την σημερινή του επίδοση και την κατάκτηση της τρίτης θέσης, είπε: «Ξεκινήσαμε τον μαραθώνιο από την Πέλλα προς τη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Πέλλα μέχρι το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη.  Είναι μια απόσταση 42 χιλιομέτρων.

Τερμάτισα σε ένα ακόμη μαραθώνιο. Πριν τρία χρόνια ξεκίνησα την ενασχόληση μου με το άθλημα.
Βελτίωσα  το χρόνο μου σημαντικά αυτή τη φορά καθώς από 3.33 τον κατέβασα σε 2.38».
 
Για την μέχρι τώρα πορεία του, αλλά και τις δυνατότητες περαιτέρω εξέλιξης επάνω στο άθλημα,  σημείωσε: «Είμαι  νέος αθλητής, νέος στο χώρο. Προπονούμε σε καθημερινή βάση. Εβδομαδιαία τρέχω περίπου 100 χιλιόμετρα. Το σώμα μου θέλει χρόνο, πρέπει να κάνω όλα τα βήματα σιγά σιγά.
Προσπαθώ για το καλύτερο. Το μέλλον θα δείξει το πόσα μπορώ να πετύχω.Στον τερματισμό πλησίασα τον αθλητή που τερμάτισε πρώτος, τον Αιθίοπα και του είπα  «πρώτος»; Και μου απάντησε «money”; δηλαδή χρήματα.
Τα χρήματα αυτά για μένα είναι  τα πρώτα στη μέχρι τώρα πορεία  μου.

Θέλει και κάποια άλλα  πράγματα ανθρώπους που  να είναι δίπλα σου  συνεχώς, το δικό σου φυσικοθεραπευτή,  τον προπονητή να είναι κοντά σου. Ο δικός μου είναι στην Αθήνα.
Είναι κάποια μικρά πράγματα που χρειάζεσαι για να κάνεις το κάτι παραπάνω».
 
Τον επόμενο στόχο που έχει, είπε: «Έχει πάρα πολλούς αγώνες στους οποίους μπορείς να λάβεις μέρος. Το πανελλήνιο ημιμαραθωνίου στην Αθήνα, το διασυλλογικό  στο Καυτανζόγλειο και πολλούς άλλους αγώνες. Εύχομαι να είμαστε καλά για να μπορούμε να συμμετέχουμε.
Vamos  Αρειανάρα».

 
Γιάννης Κρέκας : «Αγαπάμε αυτό που κάνουμε»

 
Για την μέχρι τώρα πορεία του στον μαραθώνιο, είπε: «Είμαι νέος στον μαραθώνιο αλλά παλιός αθλητής στίβου.
Πρόσφατα  έτρεξα στον ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα – Τρίκαλα όπου βγήκα τέταρτος. Με τον Αντώνη τρέξαμε το Σεπτέμβριο την κλασσική διαδρομή μαραθωνίου. Δεν έχει ούτε μισό χρόνο που προετοιμάζομαι για μαραθώνιο.  Χρειάζεται πολλά χρόνια προετοιμασίας για να ψηθείς στο άθλημα».
 
Αναφορικά την σημερινή του απόδοση, σημείωσε: «Τερμάτισα πέμπτος στα 10 χλμ της διοργάνωσης. Είναι ένας  καλός  χρόνος για μένα καθότι είναι βελτιωμένος σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα μου». 

Για τα κίνητρα των αθλητών και  τον συναγωνισμό που υπήρχε στον σημερινό αγώνα, είπε: «Τα χρηματικά έπαθλα δεν είναι το κίνητρο των περισσότερων από εμάς που ασχολούμαστε με το στίβο. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε για αυτό και μένουμε στο χώρο. Ο συναγωνισμός ήταν υψηλός  και υπήρχαν συμμετοχές από αθλητές από  πολλά κράτη.
Οι πρώτοι δώδεκα ήταν αυτοί που  συναγωνίζονταν πιο έντονα μεταξύ τους».
 
Για την επόμενη αγωνιστική του υποχρέωση ανέφερε: «Λόγω ενός τραυματισμού έχασα το πανελλήνιο των 10 χλμ στην Αθήνα. Ο σημερινός αγώνας ήταν ένα καλό τεστ για εμένα. Σε ενάμισι μήνα, τέλη Μαΐου έχω έναν σημαντικό αγώνα. Αυτό το πανελλήνιο των 10 χλμ είναι ο επόμενος στόχος μου. Θα κυνηγήσω μια καλή επίδοση επιδιώκοντας να ενισχύσω με βαθμούς το Σύλλογο»

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top