Νίκη στο Ασβεστοχώρι για τις γυναίκες

Άλλο ένα «τρίποντο» πήρε η γυναικεία ομάδα του Άρη, που κέρδισε εκτός έδρας τη Νέα Γενιά Ασβεστοχωρίου με 1-3 σετ, για τη 17η αγωνιστική της Α2 γυναικών, ανεβαίνοντας έτσι στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Οι «κίτρινες» δεν έκαναν καλό ξεκίνημα και έχασαν το πρώτο σετ με 25-21, αλλά στην συνέχεια ανέβασαν ρυθμούς και πήραν τα τρία επόμενα. Κομβικό σημείο ήταν η κατάκτηση του τρίτου σετ με 27-29, πράγμα που έδωσε ώθηση στα κορίτσια της Μαρίας Δεληγιάννη, με συνέπεια να φτάσουν πανηγυρικά στην επικράτηση, κερδίζοντας το τελευταίο σετ με 12-25.

Χάρη στη νίκη του, ο Άρης έφτασε τους 36 βαθμούς και έπιασε στην 3η θέση του ομίλου του τον Επίκουρο Πολίχνης. Μάλιστα, οι δύο ομάδες θα συγκρουστούν μεταξύ τους στο κλειστό της Θύρας 3 το ερχόμενο Σάββατο (07/04), για τη 18η και τελευταία αγωνιστική, με έπαθλο την τιμητική 3η θέση.

Την πρωτιά στον Γ’ όμιλο και την άνοδο στην Α1 γυναικών εξασφαλίζει ο ΔΑΣ Ωραιοκάστρου, που έχει 45 βαθμούς, αφήνοντας στη 2η θέση τον ΕΟ Σταυρούπολης, ο οποίος έχει 42.

Τα σετ: 25-21, 21-25, 27-29, 12-25.

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ (Γαϊδατζής): Τσομίδου, Δημήκα, Μιχαλιού, Μπουρσανίδου, Μπουρνή, Πολυνοπούλου, Καψαμπέλη (λ), Ζαμπούρλη, Γιουμούκη.
ΑΡΗΣ (Δεληγιάννη): Ωρολογοπούλου, Αποστολίδου, Λαϊνάκη, Αναγνωστοπούλου, Συμεωνίδου, Καλανταρίδου, Παπαδοπούλου (λ), Κόλλια, Σακαράκη.

To Top