ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τακιανός στο PRESSARIS: «Να περιορίσουμε τους παίκτες-κλειδιά του Άρη, κομβικής σημασίας για εμάς»

Ο Άρης μπορεί να ταλαιπωρείται από απουσίες και προβλήματα λόγω της πανδημίας, αλλά σύντομα θα κληθεί να παίξει το επόμενο ματς με τη Λάρισα.

Η θεσσαλική ομάδα προέρχεται από σημαντική νίκη μέσα στην Πάτρα και ο αγώνας με τον Άρη είναι κομβικής σημασίας.

Ο προπονητής της Λάρισας Φώτης Τακιανός, που είναι από τους νέους εκπροσώπους της ελληνικής προπονητικής, μίλησε στο pressaris.gr για την αναμέτρηση της Λάρισας με τον Άρη. «Το επόμενο μας παιχνίδι με τον Άρη είναι κομβικής σημασίας για μας. Ερχόμαστε από νίκη εκτός έδρας με τον Απόλλων Πατρών και θέλουμε να επιβεβαιώσουμε την βελτίωσή μας. Ο βαθμός δυσκολίας του υψηλός και θα πρέπει να ετοιμαστούμε και αγωνιστικά, αλλά και εγκεφαλικά για ν ανταπεξέλθουμε. Τα σημεία που πρέπει να προσέξουμε είναι πρώτα από όλα ο ρυθμός που θα πρέπει να επιβάλλουμε εμείς παίζοντας στο σπίτι μας. Ρυθμό στην άμυνα με το να περιορίσουμε μέσα από την ομαδική μας αμυντική τακτική τους παίκτες-κλειδιά του Άρη  και ρυθμό στην επίθεση, αποφασίζοντας και εκτελώντας με διάβασμα και αποφασιστικότητα».

Όλα τα παραπάνω με τη συνθήκη ότι η αναμέτρηση θα γίνει κανονικά. Η Λάρισα με τον Μάριτς και τον Μούντι στη σύνθεσή της θα είναι ένας πολύ επικίνδυνος αντίπαλος για τον Άρη, που θα έχει να αντιμετωπίσει και την προπονητική απραξία.

To Top