Τακουρίδης: «Η ομάδα να φτάσει στο ταβάνι της»

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Άρη για τη φετινή σεζόν, απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, είχε το χαρακτήρα του «ξεμουδιάσματος». Οι παίκτες είχαν μία πρώτη ευκαιρία να δουν πώς «δένουν» μεταξύ τους αλλά και να ξεφύγουν από τους έντονους ρυθμούς της προπόνησης. Το νικηφόρο αποτέλεσμα (2-1 σετ) μπορεί να ικανοποίησε παίκτες και προπονητή, όμως η αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας την κατάλληλη ώρα είναι αυτό στο οποίο στάθηκε και ο κεντρικός του Άρη, Γιάννης Τακουρίδης, μιλώντας στο PRESSARIS μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Οι «κίτρινοι» κινήθηκαν σε μέτρια επίπεδα απόδοσης στο πρώτο σετ, επιτρέποντας στον Απόλλωνα να κάνει το 1-0. Η συνέχεια ανήκε κατά κύριο λόγο στους γηπεδούχους, οι οποίοι έδειξαν σημάδια βελτίωσης ανασταλτικά μεν αλλά και επιθετικά σε σχέση με το πρώτο σετ. Η ισοφάριση ήρθε σχετικά εύκολα για την ομάδα του Γιώργου Περσιανλή, η οποία δε φάνηκε να συναντά δυσκολίες ούτε στο τρίτο σετ.

Ο Γιάννης Τακουρίδης πέρα από το σημερινό παιχνίδι επεσήμανε τη βαρύτητα των φιλικών αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό που ακολουθούν: «Πρόκειται για δύο δυνατά φιλικά στα οποία πρέπει να κοιτάξουμε εκτός των άλλων και το αποτέλεσμα, δηλαδή τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό που η ομάδα θα αντιμετωπίσει ένα δυνατό αντίπαλο, καθώς θα έχουμε τη δυνατότητα να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής χρονιάς».

Για το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει ο Άρης τη φετινή σεζόν, δήλωσε: «Θα προσπαθήσουμε να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα που έχουμε για επιτυχία. Ο Άρης φέτος πρέπει να φτάσει στο ταβάνι του. Είναι νωρίς να μιλήσουμε συγκεκριμένα για στόχους. Θα προχωράμε βήμα – βήμα με στόχο πάντα τη νίκη».

Οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Παρασκευή και Σάββατο (23 και 24/09), ενώ την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψουν στη Σερβία, όπου θα συμμετάσχουν σε ένα δυνατό φιλικό τουρνουά.

To Top