Φιλικό στην Καλαμαριά με το μυαλό στο… Εφετείο

Την ευκαιρία να δει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του και παράλληλα να… σπάσει τη ρουτίνα της απραξίας από επίσημα παιχνίδια θα έχει ο Σάκης Τσιώλης στο σημερινό φιλικό  της Τετάρτης (5μ.μ.) με τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά. Παράλληλα, οι κίτρινοι θα έχουν σήμερα το μυαλό τους στην Αθήνα, προκειμένου να πληροφορηθούν τις εξελίξεις στην υπόθεση «Βόλου-Καβάλας», περιμένοντας στο ακουστικό τους για την απόκτηση των Σανκαρέ, Ούμπιντες.

 

Βάσει προγράμματος το πρωί της Τετάρτης στο Νέο Ρύσιο θα προπονηθεί ένα γκρουπ των ποδοσφαιριστών που θα αποτελείται από τους: Σολτάνι, Γιαννίτση, Κουλουχέρη, Καζναφέρη, Πορτίγια, Οικονομόπουλο, Γκαρσία, Κοτσώνη, Κανούλα, Τοπούζη, Τριανταφυλλάκο, Τσουκάνη και τον Καράδαη από την Κ20.

Στο φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά (17:00) την αποστολή αποτελούν οι Βελλίδης, Διούδης, Κατίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Μίσελ, Ντίκο, Βράνιες, Καστίγιο, Τόχα, Λαζαρίδης, Φατί, Πρίττας, Καπετάνος, Τσέζαρεκ, Γιάκομπ, Αγγελούδης, Γιαννιώτας και Αγτζίδης.

 

Σε ότι αφορά την υπόθεση Σανκαρέ, Ούμπιντες η αγωνία αναμένεται να πάρει τέλος. Όπως έγινε γνωστό από το απόγευμα της Τρίτης η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου θα βγει σήμερα Τετάρτη. Σε περίπτωση που είναι αρνητική στα αιτήματα των δυο ομάδων, τότε ανοίγει ο δρόμος για την απόκτηση των Σανκαρέ και Ούμπιντες.

 

Επειδή μπορεί να υπάρχουν παρανοήσεις και παρερμηνείες, αναφέρουμε παρακάτω τι ακριβώς εξετάζει το διοικητικό εφετείο στις υποθέσεις Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας, υποθέσεις που έχουν άμεση συνάρτηση με αυτές των δυο ποδοσφαιριστών.
 

Το διοικητικό εφετείο θα αποφασίσει επί της αναστολής που έχει καταθέσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν κερδίσει ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα και απαγόρευσε προσωρινά να καλυφθεί η θέση του στη Σούπερ Λιγκα από άλλη ομάδα.

Αν το διοικητικό εφετείο αποφασίσει ότι η θέση της Σούπερ Λιγκα δεν μπορεί να καλυφθεί από κανέναν τότε η ΕΕΑ πρέπει να ανοίξει το φάκελο της αδειοδότησης και την Πέμπτη η Σούπερ Λιγκα θα αποφασίσει αν θα δεχθεί τις ΠΑΕ στο πρωτάθλημα.

Αν το διοικητικό εφετείο κάνει δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα της ΕΕΑ τότε θα μπορεί να εξετάσει άλλες άδειες ομάδων και να ζητήσει αυτές να καλύψουν τις δυο κενές Α- Β θέσεις της Σούπερ Λίγκα.

To Top