Ταμείο με +10 πριν τα «καυτά» ντέρμπι

Η τετράδα αγώνων έκλεισε και το ταμείο έδειξε +10. Σχετικά καλά, όχι όμως άριστα. Θα μπορούσε να είναι καλύτερα… Ο Άρης έφτασε μία ανάσα από το απόλυτο, όμως το γκολ σχεδόν στην εκπνοή του Καστίγιο με τον Λεβαδειακό, δεν το… μιμήθηκε ο Λαζαρίδης με τον Εργοτέλη.

Οι δέκα βαθμοί που πήραν οι «κίτρινοι» σε αυτήν την τετράδα αγώνων (Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας, Ξάνθη, Εργοτέλης), τους κρατούν μέσα στο παιχνίδι της Ευρώπης και πλέον έρχεται ένα άκρως δύσκολο και συνάμα σημαντικό δεκαπενθήμερο, το οποίο πια θα κρίνει στο 100% αν ο Άρης έχει τα απαιτούμενα… πνευμόνια να αντέξει σε αυτή τη ρελάνς την οποία επιχειρεί να πετύχει.

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Μασάδο θα απολαύσουν το καθιερωμένο τους ρεπό, όμως από αύριο θα βάλουν ξανά τα κεφάλια μέσα και θα πρέπει να δουν με καθαρό μυαλό τα δύο ντέρμπι που έρχονται. Αρχής γενομένης από αυτό της Κυριακής στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ. Ένα clasico στο οποίο ο Άρης θα έχει τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο και θα πάει να παίξει όλη τη χρονιά ουσιαστικά. Έπειτα θα ακολουθήσει το εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον Άρη να φαίνεται πως τουλάχιστον αυτή τη στιγμή να δείχνει πως το… έχει αγωνιστικά, κόντρα και στους δύο «δικεφάλους».

Παράλληλα αν θα δει κανείς και τους αντιπάλους του Άρη για την είσοδο στα πλέι οφ, θα διαπιστώσει πως κανείς τους δεν έχει εύκολο πρόγραμμα. Ο πέμπτος της βαθμολογίας ΟΦΗ, θα φιλοξενηθεί από την ΑΕΚ και στη συνέχεια θα παίξει στο Ηράκλειο με τον Ολυμπιακό, ο Ατρόμητος θα παίξει δύο εκτός έδρας αγώνες σε Γιάννινα και Νέα Σμύρνη, με τις όποιες δυσκολίες παρουσιάζουν τα συγκεκριμένα παιχνίδια, ενώ η Σκόντα  θα παίξει δύο σερί ματς στην Ξάνθη με Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό.

Αν εξαιρέσει κανείς τα παιχνίδια της Σκόντα (η οποία πια είναι κάτω από τον Άρη βαθμολογικά, ισοβαθμούν αλλά ο Άρης υπερτερεί στα μεταξύ τους ματς) θα αντιληφθεί πως και οι άμεσοι αντίπαλοι των «κίτρινων» δεν έχουν εύκολα ματς, κάτι το οποίο η… παρέα του Καστίγιο θα πρέπει να εκμεταλλευτεί! Κι αυτό θα πρέπει να γίνει πρώτα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για να έρθουν στη συνέχεια όλα… Τούμπα!

To Top